Da se u zagrebačkom Botaničaru dešavaju super stvari nije nikakva tajna, ali kada ovaj divan prostor ugosti dizajnere koji svojim proizvodima osvajaju publiku, uspije nas svaki put pozitivno iznenaditi. Beograd Zove je novi dizajnerski pop up na kojemu će se predstaviti Greska, KETZ i Curly Lab 2. prosinca.

Beograd Zove

Ove kreativke, dizajnerice već godinama posjećuju Zagreb, a njihovi brendovi su poznati i rado nošeni među brojnim Zagrepčankama. Ovaj put odlučile su za svoj pup up odabrati omiljeno mjesto susreta u gradu; Bar Botaničar smješten na Trgu Marka Marulića. Kao +1 pridružit će se i domaći Sitolab s probranom selekcijom nosivih printeva.

Beograd Zove
Curlylab

Curlylab je beogradski brend. Naše je uvjerenje da je ovako lijepa kupnja za cijeli život.

Beograd Zove
Greska

Greska je modni brend koji tolerira svaku vrstu eksperimenta i slobodu izražavanja. Pogreška je bitna karakteristika svakog evolucijskog procesa, koja daje najbolje rezultate kada se unatoč zacrtanom planu dogodi nešto nepredvidivo.

Beograd Zove
Greska
Beograd Zove
KETZ

KETZ je brend ručno rađenog nakita sa sjedištem u Beogradu. Koristimo reciklirane materijale za dizajn i stvaranje novih i svježih proizvoda koji se lako nose i kombiniraju, za one koji traže jednostavnost sa stavom. 

Beograd Zove
KETZ
Beograd Zove
Sitolab

Sitolab je studio za dizajn tekstila, sitotisak, ilustraciju i izradu limitiranih art printeva na modne dodatke i odjevne predmete. Iza svakog komada stoji proces ručne izvedbe koji se sastoji od dizajna modela i kroja, osmišljavanja i tiska uzoraka na tkaninu i apliciranja ilustracija na odjeću i modne dodatke jednostavnih linija s posebnom pažnjom na svaki pojedinačni komad.

Pronađite upečatljiv komad nakita, odjevni predmet ili torbu u subotu, 2. prosinca od 11 do 18 sati. Vidimo se u Botaničaru jer – Beograd Zove!

Beograd Zove
Sitolab
Beograd Zove
Sitolab

Fotografije: Greska, KETZ, Curly Lab i Sitolab