The Crown’, ‘Pieces of A Woman’ – Vanessa Kirby zaljubila nas je u sebe u 2020. godini, a najviše se izdvojila kao nova beauty ikona.

Upečatljivost Vanesse Kirby privukla je pažnju u seriji The Crown, gdje je bila u ulozi princeze Margaret. Svoja, ironična, emotivna i vrckava, obožavali smo je zbog njenog karaktera koji je prkosio Kruni. Početkom ove godine pak gledali smo je u drami ‘Pieces of A Woman’, u ulozi žene koja pri kućnom porodu gubi dijete. Nakon scene koja slama srce na samom početku filma, slijedi njen put ka oporavku, o odnosu s parterom i ženskim članicama njene obitelji. Vanessa Kirby očito je na putu da osvoji i Hollywood, a osim uloga, briljirala je kroz godine i na crvenom tepihu.

U njezinim beauty lookovima uvijek vlada nevjerojatni sklad, pa čak i na filmu. Svakako je prepoznatljivom čini njena razbarušena plava kosa koju opušteno nosi na stranu. Omiljeni look joj je ‘cat eye’ koji uokviruje gustim trepavicama i snažnim obrvama. Najčešće koketira s dva tipa make-upa, Jessica Rabbit lookom u kojem naglašava i oči i usne, jasno obrubljenim crvenim usnama te nježnijim lookom ružičastih obraza u nude usana. Sve usklađuje s jednako savršenim stylingom kose, koja je najčešće raspuštena i odmaknuta od lica, kako bi ga istaknula.

Istražili smo njezine lookove s crvenih tepiha – čekaju vas u nastavku.

Foto: Getty Images