OREO je najavio suradnju s filmom Batman na oduševljenje ljubitelja ovog superheroja i omiljenog keksa, a mi dijelimo 12 paketa ove limitirane edicije. Neki bi rekli godišnja zaliha, dok bi je mi nazvali mjesečnom

Što dobijete kada spojite svjetski keks broj jedan* i jedan od legendarnih DC superheroja? OREO s ponosom najavljuje ekskluzivno partnerstvo s novim filmom Batman, na radost obožavatelja ovog superheroja i omiljenog keksa pred premijeru novog igranog filma kompanije Warner Bros. Pictures.

Oreo-batman

Obožavatelji od siječnja 2022. godine mogu kupiti pakiranje inspirirano Gotham Cityjem u ograničenoj seriji. Po prvi puta izgled klasičnog OREO keksa bit će promijenjen kao dio ove suradnje, s jedinstvenim utisnutim reljefom koji prikazuje siluetu legendarnog Batmana. Registracijom broja s računa na stranici www.oreo.eu, fanovi će moći osvojiti uzbudljive nagrade. Osigurane su dnevne (Xiaomi MI TV Box S) i tjedne nagrade (JBL sound bar), a glavna nagrada je nezaboravno Batman iskustvo u Londonu koje uključuje Batman avanturistički dan, vožnju Batmobilom i večeru u DC tematskom restoranu, uključujući 2 noćenja u 4* hotelu.

Oreo-batman

„OREO voli iznenaditi svoje obožavatelje uzbudljivim partnerstvima“, izjavila je Kjara Misio, brand direktorica za OREO za Europu. „Zato nam je veliko zadovoljstvo najaviti partnerstvo s Batmanom, ostvareno kroz suradnju s Warner Bros kompanijom.“ OREO je već imao ograničene serije pakiranja u Europi u suradnji s Malcima tijekom ljeta 2021., kao i s megazvijezdom Lady Gagom u siječnju 2021. godine.

Film Batman stiže u kina početkom ožujka i već se predviđa da će biti najveće kino iskustvo godine. Ovaj superheroj osvaja srca i maštu obožavatelja diljem svijeta već gotovo cijelo stoljeće, a u ovom filmu ulazi u nepoznato područje i suočava se s novim izazovima.

Oreo-batman

Ograničenu seriju pakiranja možete osvojiti na našim društvenim mrežama! Zaigrajte nagradni natječaj na našem Instagram i/ili Facebook profilu te osvojite sebi ili nekom svom bližnjem čak 12 paketa Oreo keksa!