Pogledajte trailer za film “Bando Stone & the New World” Donalda Glovera, čiji popratni soundtrack označava njegov posljednji album kao Childish Gambino

Donald Glover, poznat i kao Childish Gambino, predstavio je trailer za svoj nadolazeći film “Bando Stone & the New World”. Film režira i u njemu glumi upravo Glover kao glavni lik, u postapokaliptičnom svijetu.

U dvominutnom traileru, Bando Stone pokušava dostaviti poštu kad naiđe na ženu (koju glumi Jessica Allain) i njezino dijete. Zajedno se udružuju kako bi prešli na drugu stranu otoka i susreću se sa svim vrstama stvorenja koja ih pokušavaju uništiti. Pokušavaju pobijediti čudovišta, dinosaure, znanstveno-fantastične lasere i još puno toga.

Iako su majka i dijete s kojima se Bando udružuje dobro upoznati s prelaskom u novi poredak svijeta, Bando Stone očigledno ima problema s prilagođavanjem.

Iako službeni datum izlaska još nije objavljen, obožavatelji će također moći uživati u soundtracku koji je u cijelosti skladao Gambino — što će biti njegovo posljednje izdanje.

Pogledajte cijeli trailer niže, a mi s nestrpljenjem iščekujemo datum izlaska!