Bad Daughter nastupit će s bendom u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti na programu Ljeto u MSU u petak 21. lipnja 2024. Audio-vizualni nastup bit će prilika za čuti pjesme s nagrađenog albuma prvijenca, kao i nove materijale koji će se naći na albumu u pripremi.

Malo tko je toliko munjevito ostavio traga na domaćoj glazbenoj sceni kao što je Bad Daughter. Dunja Ercegović kroz ovaj projekt se poigrava unutar granica indie pop žanra, dajući mu nešto tamniju, ali plesnu i pitku viziju.

Sjajan album prvijenac “Let Me Panic” više je od 40 domaćih urednika i novinara skupno izabralo za album 2021. godine, a uslijedilo je i priznanje regionalne udruge nezavisnih diskografa RUNDA za najbolji regionalni album. Na Rock&Off nagradama Bad Daughter je osvojila one za album godine i Pop&Off izvođača godine, kao i nagradu Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu. S aktualnim singlom osvojila je i Rock&Off nagradu za najbolju pjesmu godine, kao i pop izvođačicu godine.

Singl “Bite Your Tongue” najavio je novi materijal. Bend radi na novom albumu o osveti koji će se zvati ”Pretty, not petty”, a ideja je, kako kažu, da kao i “Let Me Panic” ima taj njihov zločesti potpis, ako ne i zločestiji. Album bi trebao izaći do kraja godine, u međuvremenu će bend biti koncertno aktivan, a u pripremi je objava nove pjesme.

Ulaznice za koncert su 16 eura u pretprodaji, a 20 eura na dan koncerta. Dostupne su u sustavu Eventim.