Jedan od najvećih modnih trendova 2018. godine koji se nastavlja i u novoj 2019. godini je slojno odijevanje i oversize odjeća. Iako se budućim majkama preporučuje ugodna i komotna odjeća koja ne stišće, ona ne mora biti démodé.
Gledajući feed Instagrama svjedočimo sve većem broju poznatih mama koje ponosno pokazuju svoje trendovske kombinacije, ne opterećujući se na priče roditelja koji su nas učili da žena u trudnoći mora biti doma i zanemariti svoj izgled.

(Lily Aldridge 2018/Getty Images)

Moderne buduće majke poput modne influencerice Giovanne Battaglie Engelberg, modela Lily Aldrige i beauty influencerice Lilly Ghalichi Mir dobar su primjer kako se odijeva trendy trudnica.
Kratka haljina A- kroja uvijek je dobra opcija za ugodan i ženstven styling, a još bolje ako dolazi u prugastoj varijanti koja zbog svog uzorka vizualno sužava struk. Iako ovakvi modeli haljina najčešće dolaze u kratkim varijantama koje sežu iznad koljena, super je to što takvi modeli stavljaju fokus na gornji dio tijela te zbog toga ženske noge djeluju duže.

View this post on Instagram

🌞

A post shared by Giovanna Engelbert (@bat_gio) on

Ako mislite da je to ipak malo ne primjereno za mladu majku, na noge stavite guste crne najlonke ili klasične crne tajce. Oversize duži džemper u plavoj boji super će grijati i vas i vašeg mališana, a ove godine možete ga nositi na sve ili kao zasebni odjevni predmet. Ako pak niste ljubitelj oversize trenda i ne možete bez elegantnih uskih haljina, predlažemo da odaberete vunene rebraste haljine koje vas neće stiskati niti vas smetati.

View this post on Instagram

What should we name her? 👼

A post shared by Lilly Ghalichi Mir (@lillyghalichi) on