Švedski modni brend Axel Arigato ovoga je listopada lansirao limitiranu capsule kolekciju u suradnji s Pokemonom, a koliko je dobro dočekana pokazuje činjenica da su svi komadi nestali u samo nekoliko dana. Izgleda da Pokemon opsesija još uvijek ne jenjava!

Rasprodana kolekcija najavljena je prije manje od tjedan dana, što jasno govori da je uspješno uhvatila zaigrani duh Pokemon svijeta, ali i srca mnogih zaljubljenika ovih videoigara i animirane serije. Limitiranu ponudu čine tenisice, hoodice i T-shirtovi s najomiljenijim likovima kao što su Meowth, Charizard, Gengar i naravno – Pikachu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AXEL ARIGATO (@axelarigato)

Za odjevne predmete iz kolekcije autori su htjeli postići jednostavnost i kvalitetu pa su tako napravljeni u crnoj i bijeloj boji, opuštenog su kroja te izrađeni od organskog pamuka. S druge strane, možda najpopularniji i najprepoznatljiviji dio kolekcije su tenisice, predstavljene u dva modela i tri looka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AXEL ARIGATO (@axelarigato)

Osim zabavnih i kvalitetnih proizvoda s relativno pristupačnom cijenom, najviše nas oduševljava ideja iza projekta. Naime, kampanja za ovu capsule kolekciju snimljena je u New Yorku, a za modele i prepoznatljiva lica izabrani su stvarni ljubitelji Pokemona koji su svoj život posvetili prikupljanju poznatih likova u svim oblicima i veličinama. Autentičnost na prvom mjestu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AXEL ARIGATO (@axelarigato)

Axel Arigato je ovom iznenadnom i zaista dobro prihvaćenom kolekcijom još jednom dokazao da je uspješan lifestyle brend koji prepoznaje relevantne kulturne reference i svoju zajednicu te to zna prenijeti kroz vizualni jezik svojih proizvoda. Jedva čekamo vidjeti što spremaju sljedeće!

Foto: Axel Arigato Facebook/Instagram