U središtu nove make up kolekcije njemačkog kozmetičkog brenda Artdeco je ljeto. Nova kolekcija nosi službeni naziv Make up your sunset stories i inspirirana je pozitivnom energijom i predivnim bojama ljetnog zalaska sunca te svim što nam ljeto donosi – preplanulu put, minimalistički make up i šljokice

Make up your sunset stories podsjeća na tople ljetne večeri, bezbrižnost te inspirira na kreiranje jednostavnih, ali moćnih make up lookova. Kako bi se nova kolekcija predstavila obožavateljicama make upa, ali i vizažistima te beauty blogerima Artdeco organizira masterclass pod vodstvom poznatog vizažista Macedonia Bezzere.

Artdeco Masterclass održava se 22. svibnja  u Kaptol Cinema Boutiqueu, a polaznice će imati izvrsnu priliku vidjeti kako proizvodi nove kolekcije funkcioniraju te na koje načine ih sve mogu iskoristiti u svojoj svakodnevnoj rutini, ali i posebnim prilikama.

Macedonio Bezzera u svijetu je prepoznat po svojim stručnim znanjem o dekorativnoj kozmetici, a ovo mu nije prvi put da održava masterclass u Hrvatskoj. Naime, slavni vizažist se već se predstavio hrvatskom svijetu ljepote, također u suradnji s Artdecoom.

Srijeda, 22. svibnja, rezervirana je za predstavljanje make up noviteta, ali će obuhvatiti širu kozmetičku i lifestyle scenu. Sponzori Artdeco Masterclassa, Nikel, Milla, Studio Močinić i  Volo polaznicama su osigurali promotivnim proizvodima bogati goodie bag.

Na događaju će se predstaviti i “must have” modni dodatak sezone, koji je u limitiranom izdanju  ekskluzivno za masterclass pripremila modna dizajnerica Manja Stević.

Make up your sunset stories kolekcija dostupna je u Müller i RK Nama, te se može kupiti, kao i ulaznice za masterclass, u Kameja web shopu (www.kameja.hr) i Make Up Bar & Beauty Storeu na adresi Tomislavova 3.