Omiljeni putujući ljetni projekt Art park ovog svibnja stiže na šarene tepihe umjetničkog dvorišta u centru Zagreba. Trenutačno najuzbudljivija umjetnička lokacija u gradu, studio i galerija Klet u Ilici 73, bit će dom Art parku tijekom trodnevne manifestacije 24., 25. i 26. svibnja 2024.

Trodnevna umjetnička poslastica započet će velikim otvorenjem izložbe Zvonimira Haramije Hansa u petak, 24. svibnja 2024. Koprivnički umjetnik samostalno izlaže od 2004. godine, a do danas je imao 18 samostalnih i desetak skupnih izložbi te je sudjelovao na desetak street art festivala. Kao animator radio je na različitim projektima Croatia i Zagreb filma te animiranim videospotovima raznih glazbenika, a autor je kratkog animiranog filma “Monster Master”. Bavi se slikarstvom, ilustracijom, izradom animiranih videospotova te slikanjem murala. Otvorenje izložbe upotpunit će još jedan poznati umjetnik, Lunar, koji će te večeri selektirati glazbu, dok će se za hranu i piće pobrinuti Langosh bend i Smuc kamion.

Subota je predviđena za razgled izložbe u miru i još jedno druženje uz glazbu koju će odabirati Michel Kubaček i Boris Bare.

Art park druženje završava u nedjelju uz kraljevski gulaš, što će ujedno biti i posljednja prilika za razgled izložbe te večernji film uz kokice. Program će svakodnevno trajati od 16:00 do ponoći.

Ovogodišnja trodnevna manifestacija Art park Zagreb u skrivenom dvorištu preko puta zagrebačkog Britanskog trga bit će tranzitna lokacija za dugo toplo ljeto Art parka u Puli.

Detaljne informacije pratite putem službenih Facebook i Instagram profila.

Foto: PR