Prošećite do kućice Le Kolač na Strossmayerovom trgu i nazdravite s dragim ljudima uz topli, miomirisni rum punč i najveću fritulu Adventa, svi koji su ju kušali, znat će o čemu govorimo.

Omiljeni zimski desert Apple Pie Fritula s potpisom Roberta Hromalića koji vješto osmišljava slastice za Le Kolač, vratio se na Fuliranje nakon pet godina. Apple Pie Fritula je punjena kremom od jabuke i vanilije, naravno, i na vaš tanjur dolazi topla i ukusna, baš kako treba kada su temperature oko nule. A tu je i fantastičan punč koji na ovoj kućici pripremaju dobro. Jeste li znali da se naziv punč prvi put pojavljuje u 17. stoljeću te da su ga iz Indije u Englesku donijeli mornari i tako proširili Europom? Prvi punčevi radili su se od samo pet sastojaka, dok se u Le kolač varijanti, uz crno vino, rum i crni čaj dodaje još jedan sok i više vrsta začina, a okus ovog toplog napitka dugo se pamti.

Također, Robert je pripremio i prhke, slatke, ručno rađene kekse, pakirane u atraktivnoj poklon kutiji. Idealni su kao znak pažnje poslovnim partnerima ili Božićni dar bliskoj osobi, a odlično će se uklopiti i među darove ispod bora. Keksiće osim na Fuliranju, možete potražiti i u slastičarnici Le Kolač u Petretićevoj 3, koja se uskoro seli na drugu lokaciju, uz novu ponudu i drugačiji koncept.

Foto: press