Premijerno na portalu Grazia poslušajte nostalgični ljetni singl odlične Anne Moor koji će se naći na njezinom nadolazećem albumu Plavi most

Valove love je nostalgičan ljetni zapis, uhvaćen trenutak sanjivog predvečerja, kad se nebo spaja s morem, a oblaci lagano prolaze nošeni ljetnim povjetarcem. Tekst krije i dublju poruku, onu kako ljeto ne mora biti samo najdraže godišnje doba koje podsjeća na bezbrižnost i sreću, ono je i osjećaj usađen duboko u onima koji su pronašli pravu ljubav od koje se ne odustaje i koja uvijek podsjeća i vraća nas na mjesta na kojima smo stvorili najljepše uspomene – nešto kao “osjećaj vječnog ljeta”.

Pop prožet ljetnim drum‘n’bass ritmom interpretira slobodu, oponaša vožnju i bijeg u nepoznato, a zanimljiv vokal Anne Moor unosi melankoliju u njen osebujan stil kojim se već predstavila publici svojim prijašnjim singlovima Blizu vode, Genovia i Život kao rijeka.
Spot je snimljen u Rovinju, režirao ga je i snimio Dinko Šimac (Beyond Pines Films) koji o spotu kaže:

“Osoba kojoj Anna Moor pjeva ne pojavljuje se u videu, već naglasak ostaje na njoj i njenom proživljavanju osjećaja zaljubljenosti. Video prikazuje dobro poznate ljetne motive kroz malo drugačiju perspektivu – sunce, more, plovidba, vožnja u kabrioletu prisutni su kroz posebne kinematografske tehnike koje favoriziraju Annu Moor i njen doživljaj istih. Zanimljivo je to što je upravo “radni naziv” pjesme bio Ljeto – Rovinj, što dovoljno govori o povezanosti autorice s tom posebnom lokacijom.”

Mi smo ovom ljetnom poslasticom oduševljeni, a singl i videospot doživite i vi na linku niže!