Stiže prva kolekcija s potpisom Ane Bacinger!

Blog Little Fashion Paradise poznate modne urednice i novinarke Ane Bacinger u studenom prošle godine proslavio je svoj deseti rođendan. Tim povodom Ana je napravila mali redizajn, ali i veliki rebranding koji je rezultirao prvim odjevnim komadima – mini kolekcijom baziranom na organskom T-shirtu i sweatshirtu koje krasi njezin prepoznatljiv logo u šarenim bojama.

Kao nastavak te mini kolekcije poznata modna blogerica danas je izbacila svoju prvu kolekciju vibrantnih uzoraka i boja naziva ‘Your Favourite Summer Yet’, koja je u potpunosti napravljena od organskih materijala, obojana prirodnim bojama i izrađena u Hrvatskoj!

Ana Bacinger

”Mislim da smo se svi polako zasitili brze mode i prolaznih trendova pa sam ovom kolekcijom željela pokazati kako uz dobre bezvremenske komade možete graditi bazu vaših odjevnih kombinacija i kako su ovi artikli sve što vam treba za toplu sezonu uz omiljeni par traperica, savršen baloner i dobru jaknu od trapera. Zato se kolekcija sastoji od prugica koje su uvijek u modi i koje nam svima trebaju u ormaru, predimenzionirane torbe koja je idealna za bezbroj ležernih situacija od odlaska na plac, kavu, shopping ili plažu te omiljenih Startas tenisica koje me vraćaju u retro razdoblje koje osobno obožavam. Tu su i neodoljive gumice od udobnog lana, još jedan nostalgičan detalj koji nam se svima uvukao pod kožu!’’ ispričala je Ana o kolekciji.

Ana Bacinger

Svaki komad se izrađuje isključivo po narudžbi kako bi se smanjile nepotrebne zalihe koje mogu potencijalno biti ekološki problem. U izradu artikla kreće se tek nakon zaprimljene narudžbe, a artikli su krojeni tako da nema gotovo nikakvih viškova. Sve se izrađuje u Casparu u Varaždinu s kojim je Ana krenula u suradnju krajem prošle godine. Veliki su zagovaratelji slow fashion pokreta, koriste energetski učinkovitu digitalnu tehnologiju koja omogućava print na zahtjev zbog čega se smanjuje tekstilni otpad, a za print koriste ekološki prihvatljivu ‘inkjet’ tehnologiju s biorazgradivim bojama na bazi vode.

Ana Bacinger

”Sretna sam što sam u Varaždinu pronašla partnera s kojim mogu realizirati sve svoje ideje, a koji voli i podržava slow fashion. Od prvog sastanka s ekipom iz Caspara znala sam da će ovaj projekt zaživjeti i da ću konačno ostvariti svoju veliku želju da imam vlastiti brend.”

Velika pažnja posvećena je kvalitetnim materijalima pa tako majice i torbe dolaze u 100% organskom pamuku, Startasice su kombinacija pamuka i prirodne gume, a gumice su izrađene od najfinijeg mogućeg lana.

Ana Bacinger

Kolekcija je dostupna od danas narudžbom na webshopu, a detalji vas čekaju na Instagramu brenda @lfp_collection.