Sada kada je ljeto i službeno tu, pravi je trenutak da vas odvedemo na neka od najatraktivnijih mjesta diljem naše obale, a prvo od njih svoja je vrata otvorilo upravo ovih dana. Donosimo vam pogled u Amber St. Martin, najljepšu novu oazu za odmor i vilu smještenu u ribarskoj lučici Sveti Martin na Malom Lošinju, u kojoj je baš sve potpuno zen i jednostavno podređeno opuštanju i užitku. 

U današnje vrijeme, kojeg najbolje opisuju pojmovi užurbano i hektično, nerijetko ulovimo sami sebe u težnji da barem nakratko pobjegnemo iz grada, pronađemo mir okruženi prirodom i pritom se dobro odmorimo. Baš iz tih razloga, već na prvi pogled privukla nas je vila Amber St. Martin, čiji koncept u živote njenih gostiju uvodi jednostavnost i ravnotežu.

Riječ je o jednoj od najukusnije uređenih kuća na našoj obali, koja svoj interijer i eksterijer temelji na prirodnim materijalima i bojama, a ono što ju okružuje izvana također je priroda – divlja i tako inspirativna. Čak je i njeno ime povezano s prirodnim bogatstvom, točnije jantarom čija je drevna trgovina prolazila upravo preko otoka Lošinja kao važnog dijela ove trgovačke rute.

Odmor ovdje bez sumnje vraća na tvorničke postavke i istovremeno pruža onu ljepotu uživanja u trenutku, bilo da odlučite prespavati jutro, pripremate lagani ljetni ručak, sunčate se na terasi ili organizirate ležerno večernje druženje za obitelj i prijatelje.

Ova šarmantna vila s dvije spavaće sobe pruža sanjivi odmak od gradske vreve, a smještena je u uvali Sveti Martin, na koju Amber St. Martin pruža impresivan pogled. Dovoljno izdvojena  od grada da pruža potpunu privatnost, s druge je strane na samo nekoliko koraka do plaže i 10 minuta udaljena od centra Malog Lošinja. Jedinstvena pozicija pruža joj mogućnost da upozna svoje goste sa svim čarima ovog otoka vitalnosti; njegovom pitoresknom prirodom, čistim zrakom, kristalnim moreom i neodoljivom lokalnom hranom.

U Amber St. Martin od ovog ljeta kreće odmor za um, tijelo i dušu, a ako ste se i vi zaželjeli malo čarolije u svom životu, idealan je trenutak da bookirate odmor u ovom raju. Vila je dostupna za rezervaciju putem Booking.com, a vlasnicima se s upitom možete obratiti i putem njihove web stranice.

Foto: Amber St. Martin