A’MARIE predstavlja svoju novu jesensku kolekciju, naziva Toasted Almond, koja savršeno odgovara osjećaju jeseni, novim promišljanima koja dolaze uz nju, toplini materijala koje donosi, divnim bojama te istančanom klasičnom, dizajnu tihog luksuza. Stvorena za dugovječnost, ravnotežu stila, udobnost i svestranost kroz sezone hladnijih dana.

Postoji nešto u jeseni i prirodnoj želji za usporavanjem, želji za toplijim komadima, ali i vremenu za razmišljanje. S ovom smo se kolekcijom pripremili za hrabri ulazak u jesen s A’MARIE koja odiše tihim luksuzom i bezvremenskom elegancijom. Ideja o tome da stvaramo odjeću s dugim vijekom trajanja, izuzetne kvalitete i besprijekornog dizajna zaista se iskazala i u ovoj kolekciji. Naša ljubavna veza s decentno pomaknutim dizajnom se nastavlja.

Čiste linije, profinjena paleta boja, sofisticirani krojevi i statement komadi, zaista označavaju jesensku kolekciju koja redefinira eleganciju sukladno vremenu. Teksture materijala oživljavaju na poseban način baš svaki komad ove kolekcije i daju posebnu notu istančanom, jednostavnom dizajnu.

„Ovo vrijeme traži jednostavnost, smirenost i udobnost. Smatram da smo uspjeli dovesti minimalizam i jednostavnost na jedan novi nivo. Obogatili smo kolekciju predivnim materijalima koji su već sami po sebi toliko posebni i izazovni te ih uspjeli uskladiti s dizajnom koji obiluje jednostavnošću, pročišćenošću i profinjenošću.“ – nadodaje dizajnerica Anamarija Brkić.

Inspirirana današnjim i dalje užurbanim životom, ali i jesenskim osjećajem promišljanja, Anamarija Brkić objedinila je materijale koji donose udobnost, prilagodljivi dizajn te boje koje su capsule kolekcija baš svakog ormara. No to je samo dio zbog kojeg ćete ovu kolekciju obožavati i moći u potpunosti prilagoditi svojem stilu.

Nova kolekcija nudi bogate materijale poput mješavina vune, svile, mohera i kašmira, savršeno usklađenih s umjetnički dizajniranim bluzama i elegantno ocrtanim donjim dijelovima poput hlača cigareta kroja te kratkih i dugih suknji. Haljine upotpunjuju izgled, od jutra do večeri, osiguravajući da ste spremni baš za svaku priliku, a uvođenjem statement jakni i kaputa donosi dašak svakodnevnog glamura u vaš ormar.

Ove sezone prigrlite ugodni zagrljaj tonova karamele, cappuccina, vanilije i badema, koji su svi lijepo predstavljeni svestranim nijansama, besprijekorno nadopunjujući crne i bijele proizvode.

U ovoj kolekciji zauzet je bezvremenski, jednostavni pristup dizajnu, osiguravajući da svaki komad ostane nosiv i u godinama koje dolaze. Uvodi nas u hladniji dio godine i to iz dana u noć. Doživite tihi luksuz, toplinu, udobnost i eleganciju A’MARIE jesenske kolekcije – gdje se sofisticiranost susreće sa stilom.

Kolekcija “Toasted Almond” dostupna je na A’MARIE stranici i u A’MARIE dućanu u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

fotografija: Senja Vild
model: Ana Sekulić, JS MANAGEMENT LLC
šminka: Sonja Kvesić
kosa: Ante Pažanin, Sara Rabotski, Dorotea Bugatin, STUDIO TE
lokacija: Trika, Park kneževa