List po list polako briše ljeto, zrak je prošaran svježinom i priroda nas nježno uvodi u novu sezonu. Topli, dugi dani postaju samo sjećanje, a nove boje sada već počinju stvarati savršenu scenografiju za pletene veste, kašmir i mekane ‘outwear’ komade od prirodnih materijala u kojima osjećamo da živimo u skladu sa sadašnjosti

Veza između žene i prirode oduvijek je bila snažna, iako nas moderni život zna međusobno udaljiti, uvijek pronađemo put k njoj, put k prirodi, put k sebi. Taj povratak najčešće se događa kad utihnemo. Kad zažmirimo, udahnemo i jednostavno poslušamo. Kad ono kako se osjećamo stavimo na prvo mjesto. Tada živimo u skladu sa sobom, sjedinjujemo svoje unutarnje glasove i postajemo jedno. Osjećaj koji nam ne može nitko zamijeniti.

Amarie_TalesOfNature

Ljupka je oduvijek bila iskrena i intuitivna, izražajna u svom stilu. Ona uživa u svakodnevnici, u malim stvarima vidi najljepše trenutke života i s lakoćom spaja svoju ženstvenost i razigranost.

Amarie_TalesOfNature

Ove jeseni utemeljuje A’marie ženu koja uživa u trenucima potpune predanosti sebi, prirodi i sadašnjosti. Zna tko je i ne mari za tuđa očekivanja. Bira jednostavnost u svojoj slojevitosti i nježna je u svojoj odlučnosti. Zna da njezine odluke utječu na okolinu i da ono što nosi ne govori samo o njezinom izgledu već i o njezinom karakteru.

Amarie_TalesOfNature

Za bazu svojih odjevnih kombinacija bira komade koji je ne sputavaju, poput pletiva Nusha, od toplog i ugodnog kašmira koji će vas iznenaditi svojom lakoćom ili pletiva Jela, veste od meke viskoze, čistih linija, koja se može nositi na više načina. Kombinira ih uz hlače Kiša od eko kože koje su sada već postale nezamjenjivi dio garderobe, a ove sezone nose se nešto ležernijeg i šireg kroja.

Amarie_TalesOfNature Amarie_TalesOfNature

Preko ramena prebacuje predimenzionirani kaput Marla, ako je oraspoložena za dizajn koji privlači pažnju svojim uzorkom i dugmadi od recikliranog papira, ili jaknu Misha u puderastoj nijansi, ako želi eleganciju koja istovremeno izgleda jako casual. Omiljeni komad joj je kaput Lya od meke alpaka vune s dvorednim kopčanjem – klasik koji nosi godinama.

Amarie_TalesOfNature

Na večeru odlazi ležerno poput Francuskinje, u svojoj omiljenoj jesenskoj mini haljini Tiasha asimetričnog kroja, sa sitnim cvjetnim uzorkom na tamnoj podlozi, ili Nina, u svijetloj nijansi slonovače posutoj cvijećem, čime razbija očekivanu jesensku monotoniju.

Amarie_TalesOfNature

Nova sezona mami na nove odluke, ali i ne mora. A’marie žena zna da može ostati mirna sa svojim mislima dok se sve mijenja oko nje. Zna da može nositi klasike, ako to želi, ili se pojaviti u odjevnom komadu koji samo nju zabavlja. Ona je pronašla mir u svojoj smjelosti, sebe u vrtlogu događanja i polako diše unatoč nepredvidivosti.

Amarie_TalesOfNature

Kolekcija je dostupna na amarie-fashion.com i u A’MARIE dućanu na adresi (Gundulićeva 19). Sve novitete iz ponude brenda potražite i na Instagram profilu: @amarie_official