Mnogi će poklonici čarobnoga glasa Aleksandre Radović reći da su na ovaj koncert koji će se održati u KD Vatroslava Lisinskog 10. studenog u 20 h uistinu čekali godinama, jer je poznata kantautorica jedna od najosebujnijih i najsnažnijih pjevačica u regiji te jedna od najtiražnijih pjevačica s blistavom karijerom koja je počela prije nešto više od petnaest godina te zaredala brojne hitove koje će hrvatska publika napokon moći čuti i uživo.

Od aktualnih Ljubavi moja, Živeo kraj, Čuvaj moje srce, Nisi moj, U inat prošlosti, Bivši dragi pa sve do pjesama koje su već izrasle u pop-evergreene poput balada Karta za jug, Čuvam te, Kao so u moru ili Ni zadnji ni prvi koju joj je darovao velikan Arsen Dedić, svoju će publiku povesti na glazbeno putovanje i retrospektivu brojnih uspješnica. Na programu će se premijerno naći i nova djela, s nadolazećeg, petog studijskog albuma, koji će svjetlo dana ugledati do kraja ove godine.

Sergej Ćetković, Nina Badrić i Nikša Bratoš samo su neki od uspješnih glazbenika s kojima je surađivala, uz još mnoštvo njih s kojima redovito nastupa, stvara i uglazbljuje predivne stihove zbog kojih je dospjela do samog vrha.

Ulaznice možete kupiti po cijeni od 120 kn do 210 kn.