Iako u jesensko doba godine preferiramo palete tamnih boja, ove fashionistice demonstriraju kako kombiniranje vibrantnih boja nije rezervirano samo za ljeto te da prije svega može biti jako – zabavno!

Ponekad se možda na prvi pogled čini da neke “eye-catching” boje ili šareni uzorci nikako ne idu zajedno ili su “too much”, ali upravo u tome prepoznaju se pravi modni znalci koji se ne boje smjelih kombinacija te su na njima izgradili svoj prepoznatljivi stil s kojim nikako ne mogu pronaći nezapaženo. Štoviše, u njima izgledaju jednostavno sjajno! 

Bilo da se radi o outfitima za poslovne prilike, ležerna druženja, večernje izlaske ili posebne prigode – idući lookovi će vas definitivno inspirirati da crne, sive i bež tonove zamijenite jarkim i pastelnim bojama koje će dodati optimistični boost vašoj svakodnevici.

Naime, “dopamine dressing” jedan je od dominantnih trendova recentnih godina, posebno populariziran tijekom pandemije koronavirusa (što su potvrdili i ovogodišnji fashion weekovi – pri čemu svakako prednjače Skandinavke i njihov casual chic) – sugerirajući da odabir boja u garderobi utječe na naše raspoloženje.
Primjerice, žuta i narančasta evociraju sreću, toplinu i kreativnost, plava potiče na smirenje, dok pastelne nijanse roze stimuliraju društvenost.  

Stoga, eksperimentirajte po uzoru na ove uberkul fashionistice i unesite pozitivnu vibru u dan pred vama! 

View this post on Instagram

A post shared by JANKA POLLIANI (@polliani)

View this post on Instagram

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

View this post on Instagram

A post shared by Karoline Dall (@karodall)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Naslovna fotografija: Victoria Beckham Instagram