Svi mi koji smo vlasnici pasa, znamo koliko nam se ova čupava klupka sreće brzo uvuku pod kožu. Do razine da teško možemo zamisliti godišnji odmor bez njih. Na sreću, tu je ekipa iza Dog Friendly Croatia, koja je pripremila mapu bez koje ne smijete otići na godišnji

Ako već ne pratite ovaj Instagram profil, a vlasnik ste psa, obavezno ih zapratite. Ova rastuća zajednica otkriva i dijeli mnoge stvari koje bi mogle poslužiti drugim vlasnicima: od toga koji restorani i caffe-barovi primaju životinje, koji ne, na koje se planinarske staze može ići, gdje se može pustiti pas, gdje se može odsjesti sa psom, te vam daje mnoge ideje kako provesti vrijeme s njime, to jest, kako ga animirati. Ono što je nama posebno zapelo za oko jest odlična  karta koju su se potrudile napraviti, a koja prikazuje sve plaže za pse od Istre do juga.

Dog Friendly Croatia pseća karta Dog Friendly Croatia pseća karta (2)

Neizmjerno praktična, intuitivna i više nego jednostavna za korištenje, mapira lokacije plaža za pse s mini komentarima i fotografijama kako biste znali što vas tamo čeka. Kako biste došli do karte, sve što trebate jest poslati e-mail na dogfriendly.croatia@gmail.com s upitom o karti i oni će vam poslati link (izrađena je u Google Maps). Ali u međuvremenu ih svakako i zapratite!