https://www.instagram.com/p/BeGXOifFRnZ/

Možda se jesen 2020. čini daleko, no sve više detalja izlazi o iščekivanoj seriji The Crown.

Obožavatelji serije The Crown jedva čekaju jesen 2020., točnije mjesec studeni kada se pretpostavlja da će iščekivana 4. sezona stići na Netflix, u mjesecu baš kao i prve tri. Najuzbudljiviji dio je taj da ćemo u novoj sezoni gledati omiljenu princezu u povijesti, princezu Dijanu. Čak je i otkriveno tko će je glumiti, a radi se o Emmi Corin:

U glavnoj ulozi kraljice Elizabeth i dalje ostaje Olivia Colman, a navodno će se pojaviti i Claire Foy, glumica koja je prva utjelovila ulogu kraljice. Helena Bonham Carter i dalje će glumiti princezu Margaret, a Tobias Menzies princa Filipa. I ostale glavne uloge ostaju iste, dok su najviša očekivanja, naravno, od Emme koja će biti nova Diana. ”Emma je nevjerojatno talentirana i očarala nas je čim se pojavila na audiciji za ulogu.”, komentirao je kreator serije, Pete Morgan. Još jedno ugodno iznenađenje je i to da će Margaret Thatcher glumiti genijalna Gillian Anderson. Nakon što smo je obožavali u seriji ‘Sex Education’ sada ćemo je gledati u još izazovnijoj ulozi.

https://www.instagram.com/p/B5n16djDpsg/

Kao da nam nije dovoljna nevjerojatna scenografija, kostimografija, produkcija i kostimografija, kao što vidimo The Crown stiže s itekako zanimljivim glumačkim pojačanjem koje jedva čekako vidjeti. Scene sa snimanja već su ‘iscurile’ u javnost i možemo očekivati pravu kraljevsku poslasticu. Čak se već i zna koji će se legendarni Dijanini modni lookovi moći vidjeti u seriji. Među njima je Diana u cvjetnoj haljini 1981. nakon probe za vjenčanje s Charlesom, zatim u raskošnoj srebrnoj toaleti u kojoj je stigla na gala večeru pri posjeti New Yorku 1989. godine, te u cvjetnoj kreaciji na jedno rame s potpisom njene omiljene dizajnerice, Catherine Walker.

https://www.instagram.com/p/BeTNmDGlS3l/

Osim što će u centru pozornosti 4. sezone biti vjenčanje, pa tako i brak Dijane i Charlesa, svakako će biti uzbudljivo pratiti i političke zavrzlame pod Margaret Thatcher, od 1979 do 1990. Očekuju se i prva pojavljivanja princa Williama i Harryja, kao i velika kraljevska turneja Australijom na kojoj je bio i William kao dijete.

Ako ste veliki obožavatelj The Crowna, pretpostavljamo da već znate kako stiže i 5. sezona. Iako ih je u početku planirano 4, kraljevska priča ipak će doći svom kraju nakon broja 5. Čast glumiti posljednju kraljicu u seriji pripala je glumici Imelda Staunton.

https://www.instagram.com/p/Bce3kjMF5uP/

Foto: Instagram, Getty Images