Aktualna godina iznjedrila je čak 25 Netflixovih filmova koji su zauzeli prvo mjesto, ali bez obzira na visoko pozicioniranje, nisu svi jednako dobri. Međutim, zbilja se može pronaći sjajnih naslova koje vrijedi pogledati, stoga u nastavku izdvajamo pet favorita koji zasigurno neće razočarati!

The Equalizer 3

Akcijski triler s Denzelom Washingtonom donosi završnicu trilogije iz 2014. Naime, Washington se vraća u ulozi Roberta McCalla, bivšeg marinca i vladinog ubojice, koji sada štiti nevine. Preselivši se u južnu Italiju kako bi pobjegao od svoje prošlosti, McCall se ponovno vraća u akciju kada lokalna mafija prijeti njegovim novim prijateljima.

The Greatest Night in Pop

Ovaj feel-good dokumentarac prati snimanje pjesme “We Are the World” iz 1985., koju su napisali Michael Jackson i Lionel Richie kao dio humanitarnog projekta. Film donosi priču o kreativnom kaosu dok više od 40 glazbenih zvijezda, poput Boba Dylana, Cyndi Lauper i Stevieja Wondera, ulazi u studio kako bi snimili ovaj legendarni hit. Čak i ako niste obožavatelj pop glazbe, cameo nastupi slavnih glazbenika ovaj dokumentarac čine materijalom koji će vam se zasigurno svidjeti.

What Jennifer Did

Ljubitelji true crime žanra bit će oduševljeni dokumentarcem koji prati slučaj Jennifer Pan. Jennifer i njezini roditelji bili su žrtve brutalnog napada u kojem suroditelji ubijeni, a lokalna zajednica ju je odmah počela podržavati i pomagati. Međutim, kako istraga napreduje, otkrivaju se mračne tajne i sumnje oko Jenniferine uloge u zločinu.

Hit Man

Kombinacija crne komedije, trilera i romanse prati priču Garyja Johnsona, srednjoškolskog profesora koji glumi plaćenog ubojicu u policijskoj operaciji. Njegov zadatak je jednostavan – pretvarati se da je ubojica, a zatim omogućiti policiji da uhiti one koji ga žele angažirati. No plan kreće nizbrdo kad Gary postane zainteresiran za ženu koja ga pokušava unajmiti da ubije svog nasilnog supruga.

Rebel Ridge

Ovaj akcijski triler donosi priču o Terryju Richmondu, bivšem marincu koji kreće u borbu protiv korumpiranih policajaca u svom rodnom gradu. Nakon što mu ukradu novac potreban za puštanje rođaka iz zatvora, Terry kreće na opasnu misiju kako bi vratio ono što je njegovo.

Foto: YouTube