Maskara je jedan od onih make-up proizvoda koje je teško zamijeniti, ali čini se da smo pronašli odličnu alternativu za sve one koji žele naglasiti trepavice te pritom maksimalno zadržati prirodan izgled. Naime, primeri za trepavice, osim što ih njeguju, mogu pružiti efekt jednak maskari koji je idealan za dnevne varijante!

Primeri za trepavice pripremaju trepavice za savršeno nanošenje maskare, pružajući im dodatni volumen, duljinu i definiciju, a kao što smo naveli, osim estetskog učinka, mnogi primeri sadrže njegujuće sastojke koji jačaju i hrane trepavice, čineći ih otpornijima i zdravijima s vremenom. Tako se, korištenjem primera, maskara lakše nanosi, traje dulje i ostavlja trepavice u boljem stanju. Međutim, primere je moguće koristiti i zasebno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Nadin (@christinanadin)

Primjerice, Morphe The Big Prime Lash Primer obogaćen je hranjivim sastojcima koji njeguju trepavice, dok jedinstvena plava nijansa priprema trepavice za dramatičan volumen te pojačava učinak i intenzitet boje maskare. Ako nas pitate, jako nam se sviđa ideja plavih trepavica koje su naravno suptilnije nego što biste na prvu pomislili, a unijet će dozu eklektičnosti u vaše svakodnevne lookove. Nadalje, jedan od favorita je i Clinique Lash Building Primer, koji ujedno i njeguje trepavice te ih čini jačim i punijim kreirajući besprijekoran izgled te zavodljiv pogled.

U nastavku potražite još nekoliko odličnih primera za trepavice koji se moraju pronaći u vašoj kozmetičkoj torbici!

Clinique Lash Building Primer
Morphe The Big Prime Lash Primer
Sensai Lash Conditioner Primer
L’Oréal Paris Lash Paradise Primer
Better Than Sex Foreplay Lash Lifting & Thickening Mascara Primer

Foto: Instagram/@yasmeen.halbouni