Pred nama je nova sezona manikure, a ako je suditi prema bojama i stilovima koje smo viđali na modnim pistama tijekom proteklih Tjedana mode, ove jeseni nosi se doslovno sve – od suptilnih nude nijansi pa sve do odvažnih i dramatičnih boja koje privlače poglede.

Bez obzira na to jeste li ljubitelji klasičnih i jednostavnih tonova ili preferirate nešto hrabrije i kreativnije opcije, dizajneri su ponudili obilje inspiracije, a iako je raznolikost stilova dominirala, određeni trendovi istaknuli su se više od drugih!

Crni french

Francuska manikura pravi je klasik, no ponekad klasici treba dati i malo začina, a u tom kontekstu ovaj tip manikure u crnoj boji idealna je opcija. Naime, na londonskom Tjednu mode upravo je crna manikura dominirala, što nas ne čudi jer je riječ o istovremeno profinjenoj, ali i poprilično statement varijanti koja najbolje pristaje duljim, bademastim noktima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Wet n Wild Wild Shine

Čokoladni tonovi

Još jedan trend koji je iznjedrio londonski Tjedan mode su čokoladni tonovi. Naime, tople smeđe nijanse idealne su za jesenske dane, a jednako dobro izgledaju na dugim i kratkim noktima. Isto tako, odlična su podloga za eksperimentiranje s nail art dizajnom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie Graves (@overglowedit)

Chanel Le Vernis

Srebrni stiletto nokti

Njujorški Tjedan mode odlučio je zaboraviti na suptilnost i ponudio upečatljive stiletto nokte u srebrnoj boji. Naime, možete ih nositi minimalistički ili se pak poigrati s detaljima, a ako vam je stiletto oblik ipak previše dramatičan, srebrna boja jednako dobro izgleda i na kraćim noktima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie Graves (@overglowedit)

OPI Nail Lacquer Go Big or Go Chrome – Modern Hair & Beauty

Nude tonovi

Ipak, čini se da niti jedan period ne može proći bez nude manikure, koju smo također vidjeli na njujorškim pistama. Ovdje se nema što puno za reći, osim da je riječ o elegantnim i profinjenim tonovima koji su odlični volite li imati uređene i uredne nokti bez privlačenja previše pozornosti. Također, nude nijanse odlično izgledaju na svim duljinama noktiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FASHIONKILLS (@svedae)

Catrice Sheer Beauties

Foto: Instagram/@overglowedit