Prve kasnoljetne kiše koje najavljuju jesen su pale pa je pravo vrijeme za to da osvježimo svoje ormare

Ove sezone jedan se komad ističe kao apsolutni hit – antilop jakna. Ovaj elegantni komad pruža savršenu ravnotežu između luksuza i praktičnosti. Zahvaljujući mekoći antilop kože, jakne su udobne, a njihova tekstura dodaje sofisticiranost svakoj kombinaciji. Uz to, neutralne jesenske boje poput smeđe, bež i tamnozelene omogućuju lako kombiniranje s ostalim odjevnim predmetima. Jakne od antilop kože odličan su izbor za prijelazno vrijeme jer osiguravaju dovoljno topline, a ujedno izgledaju moderno i profinjeno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LINDA (@lin_da.k)

Kako stilizirati antilop jaknu ove jeseni

Casual cool kombinacije
Za dnevne obveze, antilop jakna vaš je novi najbolji prijatelj. Kombinirajte ju s trapericama ravnog kroja i toplim puloverom za opušten izgled. Ovaj styling podignite bijelim tenisicama ili čizmama u crnim ili neutralnim tonovima – i spremni ste za sve gradske avanture.

Savjet: Neutralne nijanse antilopa poput smeđe ili bež dodaju sofisticiranost svakodnevnim kombinacijama.
Foto: @itiscarine

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paola Rdz | Content Creator (@prdz10)

Moderna poslovna elegancija
Ako tražite način da antilop unesete i u poslovni svijet, birajte jaknu (sako) u tamnijim nijansama poput smeđe ili maslinasto zelene. Nosite je preko elegantne bluze ili košulje i hlača visokog struka. Dodajte par elegantnih cipela ili kožnih čizama s blok-petom i imate sofisticirani poslovni outfit u kojemu ćete izgledati savršeno.

Foto: @stineehonore
Foto: @itiscarine

Layering

Jesen je pravo vrijeme za slojevito odijevanje, a antilop jakna idealan je komad za to. Nosite je preko lepršavih haljina ili predimenzioniranih košulja. Look zaokružite debelim šalom ili pončom za cozy chic izgled. Ovaj slojevit pristup odlično funkcionira za cjelodnevne aktivnosti – i za dnevne kave i za večernje izlaske s prijateljima.

Foto: @stu_dio_r

Opušten, ali sofisticiran večernji look

Za večernje prilike, antilop jakna u kombinaciji s elegantnim hlačama ili midi suknjom stvara iznenađujući balans između nonšalancije i elegancije. Zaokružite look upečatljivim komadom nakita i čizmicama na petu.

Savjet: Odaberite model jakne s detaljima poput resica ili zakovica, koji će outfitu dati edgy, ali ženstvenu notu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli COOSH (@coosh.wear)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fariza Muradova (@fariza_mt)

Gdje kupiti antilop jakne

Bilo da tražite klasičan model, oversized varijantu ili jaknu s modernim detaljima poput resica, u nastavku pronađite naše favorite.

Massimo Dutti
Massimo Dutti
LOEWE
Zara
Prada
Veda
vince.