Ljeto je vrijeme za osvježenje, kako u svakodnevnoj njezi tako i u stilu. Palmolive, brend koji je već desetljećima sinonim za vrhunsku njegu, ove sezone udružuje snage s domaćim dizajnerskim brendom Hippy Garden kako bi pružio must-have ljetni dodatak – elegantnu platnenu torbu.

Ova posebna ponuda dostupna je tijekom srpnja ekskluzivno u dm prodavaonicama. Kupnjom samo tri Palmolive gela za tuširanje, osiguravate sebi ne samo vrhunsku njegu kože već i jedinstvenu torbu koja će upotpuniti svaki ljetni look. Inspirirana ljepotom mediteranskog stila, platnena torba Hippy Garden dizajnirana je s pažnjom prema detaljima, idealna za plažu, gradsku šetnju ili opuštene piknike pod suncem.

Kombinacija vrhunske kvalitete i dizajnerske elegancije očituje se u ovoj limitiranoj ponudi koja obećava dodatnu vrijednost svakodnevnim ritualima ljepote. Bez na to obzira jeste li na putu prema plaži ili gradskoj avanturi, Palmolive i Hippy Garden garantiraju da ćete zračiti stilom i svježinom cijelo ljeto.

Kada govorimo o svježini, Palmolive gelovi za tuširanje su stvoreni kako bi vam pružili trenutke opuštanja u svakodnevnoj rutini. Bez obzira na tip kože ili preferencije, Palmolive ima savršen gel za tuširanje za vas. Od bogatih, kremastih formula koje hidratiziraju vašu kožu, do osvježavajućih gelova koji vas energiziraju za dan pred vama, Palmolive je tu da vam pruži najbolju moguću njegu.

Ne propustite priliku da svojim ljetnim danima dodate dozu luksuza i praktičnosti uz Palmolive gelove za tuširanje i jedinstvenu platnenu torbu Hippy Garden. Budite u trendu, budite elegantni – jer ljeto je vrijeme za sjajnu njegu i besprijekoran stil.

 

Foto: PR/ Instagram @amybethvdl