Postoji pregršt komada koji su tako bezvremenski klasici da se mogu smatrati pravim capsule elementima garderobe – znate, oni koje je svatko imao barem jednom u životu. Savršen par traperica, bijele majice, crne gležnjače, pletiva od kašmira i male crne haljine, a jedan takav komad koji također zaslužuje status proslavljene ikone je kaput boje devine boje.

Od Max Mare do Marksa i Spencera, elegantni klasik desetljećima čini da odjeća izgleda dotjerano, a svake godine čekamo sa suspregnutim dahom da sljedeća iteracija stigne u trgovine, uzbuđeni da vidimo koja će biti najnovija interpretacija. Hoće li to biti teddy kaput? Ili možda oversized muški kroj? Mogao bi biti čak i maksi s remenom, ili u neki od zadnjih modela, kaput sa šalom? Pa, odgovor na pitanje kakav ćemo kaput nositi 2023. je Totême, budući da su ultra-chic vuneni kaputi ovog brenda najnoviji favoriti fashionista.

Nosi se dotjeran uz meko pletivo i traperice, uz maksi haljinu i čizme do koljena, ili čak kao dio večernjeg looka – najbolja stvar kod ovih kaputa je njihova svestranost.

@SYMPHONYOFSILK
@BUBBLYAQUARIUS
@COCOBEAUTEA