2. November Fest najavljuje večer ispunjenu najljepšim emocijama

Donosimo satnicu festivala koji prvog vikenda u studenom u kultnoj zagrbačkoj glazbenoj dvorani okuplja ponajbolje hrvatske pop, hip-hop i rock izvođače. Naslanjajući se na globalnu Movember inicijativu, trodnevni festival uz kvalitetnu glazbu promiče brigu o zdravlju uz slogan “Briga o mudima ne čini nas ludima!”.

U Tvornici Kulture u Zagrebu od 4. do 6. studenog 2022. godine s početkom u 20 sati, posjetitelje očekuje čak šest koncerata složenih u savršenu kombinaciju ljubavnih, buntovnih i socijalno osviještenih stihova, laganih i žestokih rifova koje će s pozornice kultne dvorane prašiti: Psihomodo Pop, Edo Maajka, Detour, Pavel, Alejuandro Buendija & Sinovi te Vinko & Talvi Tuuli.

Psihomodo POP

Festival u petak 4.11. s početkom u 20 sati otvaraju Pavel i Detour, provjerena kombinacija predvodnika hrvatske novovalne pop scene. Vrata Tvornice otvaraju se u 20 sati. Nakon kratkog glazbeno-edukativnog zagrijavanja i službenog otvorenja, Pavel nastupa u 21 sat i uz svoje hitove iz petnaestogodišnje karijere premijerno će izvesti novi singl “Dobra stvar”. U 22:45 nastupa Detour koji je ove godine petim singlom s dolazećeg albuma i novim hitom “Nekad je bilo bolje” pobijedio na Zagrebačkom festivalu, a za Tvornicu su pripremili i presjek svojih najuspješnijih pjesama koje su obilježile bogatu karijeru benda.

U subotu 5.11. na pozornicu Tvornice stupaju veliki stručnjaci rime, ironije i sarkazma koji progovaraju o ljudskoj svakodnevici i problematici društva, Edo Maajka i Alejuandro Buendija. Ulaz Tvornice otvara se u 20 sati. Nakon uvodnog programa s početkom u 21 sat Alejuandro Buendija, poznatiji kao Saša Antić iz TBF-a s bandom Sinovi izvest će probrani repertoar s prvog albuma “Pepermint” i posljednjeg albuma “Škrinja” . U 22:45 Edo Maajka s nizom gostiju premijerno predstavlja svoj novi album „Moćno“, ali će se posvetiti i korijenima, repajući nakon dugo vremena klasike s prvog albuma „Slušaj mater“ s ciljem obilježavanja 20. godišnjice njegovog objavljivanja. Društvo na pozornici će im raditi poznata imena hip-hop scene kao što su: Sale, Magellano, Tibor, Marko Luis, Lil Bear, DJ Oli Dobolli i drugi.

Festival završava u nedjelju 6.11. koncertom jednog od najstarijih živućih rock ‘n’ roll bandova s ovih prostora, Psihomodo Popa i mladih rockera Vinko & Talvi Tuuli. Tvornica u nedjelju vrata otvara pola sata ranije, u 19:30, a Vinko Ćemeraš koji je pobijedio u zadnjem “The Voiceu”, a sa svojim bendom Talvi Tuuli nastupa u 20:30 i izvest će repertoar sa svog prvog studijskog albuma “Na putu” koji je osvojio Porina za najbolji album rock glazbe. Psihomodo Pop nastupa u 22 sata i tri godine nakon promocije 11. studijskog albuma “Digitalno nebo” vraća se u Tvornicu kulture u kojoj će presjekom pjesama, koje su obilježile 39 godina karijere, okruniti odličnu ovogodišnju koncertnu sezonu.

November Fest osim što okuplja vrhunske glazbenike, u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i Europa Donna Hrvatska, svojom kampanjom pod sloganom: “Briga o mudima ne čini nas ludima!“, potiče na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju te važnosti prevencije i pravovremenog otkrivanja karcinoma prostate i testisa, kao i ostalih zloćudnih bolesti koje pogađaju sve veći broj muškaraca.

Ulaznice za November Fest u Tvornici kulture mogu se nabaviti putem online sustava Eventim i Entrio te na njihovim ovlaštenim prodajnim mjestima, kao i u Tvornici Kulture, Mrav Burger & Beer Baru, Galeriji Erdeljac. Jednodnevne ulaznice dostupne su po pretprodajnoj cijeni od 100 kn (13,27 eur), a, na dane koncerata ćete ih moći nabaviti po cijeni od 120 kn (15,93 eur). Festivalske ulaznice koje su prenosive na drugu osobu i vrijede za tri dana festivala možete nabaviti još danas po cijeni od 300 kn (35,84 eur).
November Fest podržavaju: Galeb, Ožujsko, Badel 1862, Nescafé, Alca, Linea, GreenCBDhouse.

Budite dio jedinstvenog glazbenog događaja i ne zaboravite na vrijeme pustiti brkove jer…
Briga o mudima ne čini nas ludima!

 

Foto: PR