Fendi (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

Završio je i milanski Tjedan mode. Slijedi nam jedan od najuzbudljivijih, onaj pariški, a dok iščekujemo kakve modne vizije ćemo tamo ugledati, donosimo listu pet trendova koji su zamijećeni kao neki od najatraktivnijih za sljedeću sezonu, proljeće-ljeto 2019.

 

 

INTO THE WILD

Roberto Cavalli (SplashNews.com)

Baš kao što je ovu sezonu obilježio životinjski uzorak, čini se da ćemo ovaj trend gledati i nadolazeće sezone. Ako nas pitate, ovaj trend se bezrazložno predugo skrivao u modnoj arhivi. Vidjeli smo ga na Roberto Cavalli reviji a ono što predlažemo jest kombinacija s bijelim tenisicima za odličan street style outfit.

TOČKE

Dolce&Gabbana (SplashNews.com)

Ovaj bezvremenski uzorak je dobrodošao svake sezone, ali sljedeće godine nam dolazi u polka izdanju baš kao što smo vidjeli kod modnih kuća Dolce&Gabbana, Marni, Prada….

 

MREŽA

Salvatore Ferragamo (SplashNews.com)

Takozvani fishnet, isplivao je kao potencijalni veliki trend za proljeće-ljeto 2019. Neka vam primjer bude reminiscencija osamdesetih kao kod Salvatore Ferragamo i Etro.

 

PRINT, PRINT, PRINT

Moschino (SplashNews.com)

Versace (Nick Zonna / SplashNews.com)

Baš kao i na Tjednu mode u New Yorku, snažan print se pokazao kao jedan od momenata kojeg mnogi dizajneri vide kao jedan od nosivijih i atraktivnijih trendova sljedeće sezone. Moschino je bio idealan primjer toga, ali i Versace sa svojim eklektičnim primjerom kombiniranja nekomplementarnih printova.

 

DETALJI

Philipp Plein (Photo by Tristan Fewings/Getty Images)

Sjajni detalji, aplikacije i intriganti vezovi nisu bili zaboravljeni od strane dizajnera u Milanu. Ključni igrači ovog trenda su definintivno Philipp Plein, Roberto Cavalli i Prada.