Znamo, svi su na moru i muče vas fotkama s Instagrama na kojima se prave važni po plažama, koktel barovima i morskim šetnjicama. Ali vi ste zasad još u gradu, ostali ste na poslu i još čekate godišnji.

A vrućine ne posustaju niti na betonu! Što odjenuti? U nastavku donosimo 5 neizostavnih komada s kojima ćete na jako stylish način provesti to ljeto u gradu!

Laneni prsluk

Laneni prsluk spas je za vruuuće uredske dane. Iako je elegantan i ozbiljan te tako pogodan za poslovne situacije, ne opterećuje nego baš suprotno, ležerno pada uz tijelo te stvara opuštenu siluetu.

Zara

Cargo bermude

Cargo utility stil je u trendu ove sezone, a bermude u tom stilu odličan su izbor za grad. Ako vam posao ne zahtjeva najstroži dress code, možete ih spariti baš s lanenim prslukom za kulerski look. A svakako su odlične i za bilo kakva popodnevna ili večernja druženja.

H&M

Mules natikače

Mules, iliti natikače s petom, također su nezaobilazne u ljetnim gradskim scenarijima. Sjajne za ured jer su elegantne, a ležernije od salonki, poslužit će i za večernji izlazak ako ih odjenete uz svečaniju haljinu ili kompletić.

H&M

Haljina košulja

Još jedan sjajan komad za ljeto u gradu. Njezin laskavi kroj odvest će vas od jutarnjeg sastanka do popodnevne kave bez imalo problema. Kad ste unutra pod klimom, zakopčajte je do grla. A na vanjskim vrućinama, jednostavno otkopčajte par gumbi, i voila, već se transformirala u nešto ležerno!

Monki

Slamnata torbica

Veliku u obliku cekera ćete nositi na plažu kad se napokon dočepate mora. A ova manja je stylish i dovoljne veličine za grad, a opet će vas podsjećati na činjenicu da ćete uskoro i vi na odmor pa će vam dani na asfaltu brže proletjeti!

Zara

Foto: Zara, PR