U filmskoj industriji definitivno nije dosadno. Svijet produkcije nije stao, štoviše najavljeni su mnogi zanimljivi filmski projekti, a neki od trailera su već tu.

George Clooney u neprepoznatljivoj ulozi

Kada svijet ide prema svome kraju, jedina osoba koja nas može spasiti je George Clooney s neprepoznatljivom sijedom bradom. Slavni glumac ujedno je i redatelj novog znanstveno-fantastičnog filma “The Midnight Sky” koji i prosincu stiže na Netflix.

 

Celine Dion će se po prvi puta okušati na filmu

Kanadska glazbena diva svoju će debitantsku ulogu u filmu “Text for You” ostvariti uz indijsku glumicu Priyanku Chopru Jonas te glumca Sam Heughan. U filmu Chopra Jonas igra udovicu koja je upravo izgubila zaručnika te se počinje dopisivati s Heughanom koji prolazi kroz bolan prekid veze. Njih će dvoje završiti zajedno posredstvom Celine Dion kojoj je ovo prva filmska uloga.

Novi film o ljubavnim odnosima s odličnom filmskom ekipom

Kako uopće romantični odnosi preživljavaju u svijetu u kojem je kaotična svakodnevica u porastu? Isprepletene priče filma “Love, Weddings & Other Disasters” traže odgovor upravo na to pitanje. Filmsku postavu vode sjajni Diane Keaton i Jeremy Iron, a film uspoređuju s romantičnom uspješnicom “Love Actually”.

 

Foto: screenshot