Uronite u svijet ljepote i saznajte koji su proizvodi nominirani u drugoj po redu Grazia Best of Beauty dodjeli – predstavljamo nominirane proizvode u kategoriji Experience

I ove godine u sklopu Best of Beauty natječaja predstavljamo najbolje proizvode u beauty industriji. Naši stručnjaci marljivo su testirali, istraživali i birali među stotinama proizvoda kako bi predstavili one koji su se istaknuli svojom inovativnošću, učinkovitošću i jedinstvenim pristupom njezi kože. Od hranjive njege, luksuznih seruma do revolucionarnih krema, svaki od nominiranih proizvoda nudi nešto posebno za vašu kožu i kosu, obećavajući zdravlje, ljepotu i sjaj. 

Ova nagradna ceremonija posebna je i zbog vaše uloge u njoj. Zajedno s nama donesite odluku koji su proizvodi zaslužili titulu najboljih. Glasajte za svog favorita te ujedno ostvarite priliku osvojiti brojne nagrade. Vaš je glas bitan u prepoznavanju izvrsnosti i kreiranju beauty trendova. Pridružite nam se u slavljenju najboljih od najboljih!

Kategorija – Experience

Najbolji neinvazivni anti-age tretman

Kategorija “Najbolji neinvazivni anti-age tretman” ističe inovativne tretmane koji pomažu u očuvanju mladolikog izgleda bez potrebe za kirurškim zahvatima. Ovi neinvazivni tretmani nude sofisticirane metode za smanjenje bora, poboljšanje elastičnosti kože i revitalizaciju, a sve to s minimalnim ili nikakvim vremenom oporavka. U ovogodišnjem Grazia Best of Beauty predstavljamo tretmane koji su se istaknuli svojom učinkovitošću, sigurnošću i vidljivim rezultatima. 

Hydrafacial

Hydrafacial je inovativni tretman njege kože koji kombinira nježnu eksfolijaciju, dubinsko čišćenje i hidraciju kako bi koži pružio svježinu, sjaj i mladolikost. Riječ je o uređaju i tretmanu koji ne treba pun opredstavljati i koji je nakon botoksa druga najpoznatija riječ u estetskoj branši te ima rekordno, stopostotno zadovoljstvo korisnika na Real Selfu. Uz više od 3,5 milijuna izvedenih tretmana godišnje, Hydrafacial je najizvođeniji tretman njege kože i izbor broj jedan svjetskih estetskih stručnjaka. Brojke kažu da se Hydrafacial izvodi svakih 15 sekundi negdje u svijetu.

INDIBA anti- age tretman

Jedan od noviteta u svijetu ljepote i zdravlja, a neinvazivnih i vrlo učinkovitih tretmana jest INDIBA®️ tehnologija. U Hrvatskoj je stupila na scenu prije par godina i postala prihvaćena kao najbolji beauty tretman na tržištu. Ono što ovaj uređaj čini tako posebnim su neinvazivni, bezbolni i ugodni tretmani s vidljivim rezultatima već nakon prvog tretmana.

Iznimna metodologija i patentirana tehnologija za fizikalnu terapiju i rehabilitacijsku medicinu, ali i svjetski poznata kad govorimo o uporabi radiofrekvencijske tehnologije 448kHz u beauty industriji i estetskoj medicini. INDIBA je jedini anti-age tretman koji stimulira regeneraciju stanica, aktivaciju kolagena i elastina, u isto vrijeme podiže tonus kože te ju oksigenizira, pomlađuje i vraća joj izgubljen sjaj te zdrav izgled.

Najbolji neinvazivni tretman za oblikovanje tijela

Kategorija “Najbolji neinvazivni tretman za oblikovanje tijela” ističe inovativne metode koje pomažu u oblikovanju tijela i smanjenju masnih naslaga bez potrebe za kirurškim zahvatima. Ovi tretmani koriste napredne tehnologije i prirodne pristupe kako bi poboljšali konture tijela, smanjili celulit i poboljšali tonus kože.

Med Contour Plus

Med Contour Multipower i Med Contour Plus u jednom tretmanu smanjuju masne naslage, uklanjaju celulit i poboljšavaju tonus kože. Jedini su uređaji na tržištu koji omogućuju trenutne rezultate, a tretmani se mogu individualno prilagoditi svakom klijentu. Rezultati su dugotrajni, a istraživanja su pokazala da se uklonjene masne stanice nisu vratile ni tri godine nakon tretmana. Riječ je o potpuno sigurnim tretmanima, bez nuspojava, odobrenima od strane američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).

INDIBA tretman za oblikovanje tijela

Jedan od noviteta u svijetu ljepote i zdravlja, a neinvazivnih i vrlo učinkovitih tretmana jest INDIBA®️ tehnologija. U Hrvatskoj je stupila na scenu prije par godina postala i prihvaćena kao najbolji beauty tretman na tržištu. Ono što ovaj uređaj čini tako posebnim su neinvazivni, bezbolni i ugodni tretmani s vidljivim rezultatima već nakon prvog tretmana. Iznimna metodologija i patentirana tehnologija za fizikalnu terapiju i rehabilitacijsku medicinu, ali i svjetski poznata kad govorimo o uporabi radiofrekvencijske tehnologije u beauty industriji i estetskoj medicini.

LinfoModellante® Manuela Shala

Inovativni tretman na našem tržištu za instant oblikovanje tijela, bez potrebe za invazivnim zahvatima. Od prvog tretmana primijetit ćete vidljivu transformaciju, zahvaljujući ciljanom djelovanju na limfni sustav koji optimizira funkcije tijela. Rezultat? Vidljivo vitkije i zategnutije tijelo, bez zastoja limfe. Ovaj jedinstveni tretman kombinira naprednu tehniku limfne drenaže i modeliranja siluete tijela te ima učinkovite i vidljive rezultate već nakon jednog tretmana.

Tretman se temelji na posebnoj tehnici ručne limfne drenaže, koja postiže dugoročne i trajne rezultate. Umjesto standardiziranih pokreta, ova metoda koristi personalizirani pristup, prilagođavajući se specifičnim potrebama svake klijentice i fokusirajući se na problematična područja.

Manuela Shala, začetnica ovog revolucionarnog pristupa, razvila je inovativne tehnike drenaže i modelirajuće masaže u suradnji s vodećim stručnjacima u estetskoj industriji. Ove tehnike ne samo da poboljšavaju estetski izgled, već i pozitivno djeluju na cijeli organizam, jačajući imunološki sustav i podižući psihološko stanje klijentica, potičući njihovo samopouzdanje vidljivim rezultatima i dobrim osjećajem u svom vlastitom tijelu.