Pred objektivom poznatog modnog fotografa Marka Grubišića , poznati hrvatski  pret a porter brand Robert Sever snimio je kreativne vizuale koji prate resort kolekciju za aktualnu sezonu. Ovu pret-a-porter kolekciju čini dvadeset novih kreacija stilizirano u total look .

Lookbook nove kolekcije vrlo je jednostavnih i suvremenih vizuala, kojim brand još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju. Suvremena ženstvena i chic odjeća stvorena je za tople ljetne dane –od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske . Kako bi postigli što ženstvenije i vrlo nosive kreacije, koriste jednostavne krojeve kojima postižu opuštenu, ponekad oversize, ali uvijek izrazito chic formu. Poigrali su se floralnim i prugastim uzorcima, koji su uvijek zanimljiva tema u ovo doba godine. Edicija odjeće za kratku ljetnu sezonu izrađena je od finih pamuka, viskoze i chiffona. Posebna pažnja poklonjena je vrlo sofisticiranim plisiranim komadima od laganih muslina za posebnije prilike ovog ljeta . Haljine, bluze, široke hlače cine osnovu ove kolekcije, pružajući mogućnost raznim kombinacijama .  

Veliku ulogu u vizualima igra i nakit koji je unikatni rad Slobodana Velickog, koji izrađuje već nekoliko godina modne detalje koji prate vizual kolekcije. Ovog puta to su nausnice prate vrlo moderan i jednostavan stil kolekcije, kao i selekcija kruna od staklenih kristala, koje su potpisni detalj svih RS kolekcija.

„Ovo doba godine idealno je za modne i stilske igre- svi se volimo više presvlačiti a da pritom ne zanemarujemo udobnost koja je upravo u vrućim ljetnim danima i noćima i više nego dobrodošla.  Naš prepoznatljiv stilski smjer branda čini suvremena odjeća s romantičnim i ženstvenim detaljima. Taj smo smjer poentirali kroz igru printova i boja te ovu priču zaokružili upravo tim pristupom .Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg branda.Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno , opušteno i sigurno u sebe-i ponosni smo da im to i možemo omogućiti i ovog ljeta “ –ističe Robert Sever.

Zaštitna lica su dugogodišnje muze branda- Iva Marušić i Ana Stanković. Nova kolekcija je dostupna u Robert Sever showroomu na adresi Vlaška 78.