Iznimno uspješna adaptacija romana Johna le Carréa spremna je za svoj veliki povratak. Napokon na male ekrane dolazi nastavak sjajne BBC-jeve drame iz 2016., i napokon se Tom Hiddleston vraća kao Jonathan Pine!

The Night Manager, 2. sezona

Deadline je objavio, a NME prenosi, da BBC i Amazon Prime Video vraćaju seriju! Nova serija se razvija pod kodnim imenom “Steelworks”. Šuška se o početku snimanja krajem ove godine. Navode da: “Nakon što su Sirijci oteli britanskog trgovca oružjem Richarda Ropera (Hugh Laurie) na kraju prve sezone, Pine je obaviješten da je Roper mrtav dvije godine kasnije i sada se mora suočiti s novim, još smrtonosnijim izazovom.”

Moguće lokacije, koje bi mogle nagovijestiti budući zaplet, uključuju London i Južnu Ameriku. Uz to, Amazon i BBC tek trebaju formalno odobriti seriju, međutim, objavljeno je da će serija sada dobiti narudžbu za dvije sezone.

Hiddleston nije jedina zvijezda koja se vraća u seriju, jer se David Farr, koji je napisao original, vratio da napiše ovu, drugu sezonu. Prva sezona, koju je napisao Farr, a režirala Susanne Bier, pratila je Pinea, noćnog upravitelja luksuznog hotela u Kairu, i bivšeg britanskog vojnika, kojeg je angažirao obavještajni časnik da se infiltrira u najuži krug trgovca oružjem, Richarda Ropera.

Prva serija bila je pravi hit u Ujedinjenom Kraljevstvu, a kasnije i diljem svijeta u SAD-u i šire. The Night Manager osvojio je dvije nagrade Emmy i tri Zlatna globusa. Bio je toliki uspjeh da je originalna serija čak iznjedrila adaptaciju na hindskom, u kojoj su glumili Aditya Roy Kapur i Anil Kooper.

Fotografije: The Night Manager, stills, promo