(St.Thomas, Djevičanski otoci)

Airbnb je predstavio 10 vodećih ljetnih destinacija za 2019. godinu na temelju trenutne potražnje. Neke destinacije su doslovno raj za oči, i ne čudi što su pronašle svoje mjesto na ovoj listi, dok su nas neka mjesta, na prvu možda manje atraktivna, ugodno iznenadila. Koje su to destinacije, koje ćemo ovo ljeto gledati i u kojima ćemo uživati pa ako treba i na tuđem Instagram računu?

Carolina, Puerto Rico
Smješten na sjeveroistočnoj obali, u neposrednoj blizini glavnog grada San Juana, nenametljiv i miran, savršen za one koji žele birati između kilometarskih pješčanih plaža ili bogate kulture centra grada.

Monterrey, Meksiko
Monterrey je treći po veličini grad u Meksiku, poznat po kreativnoj sceni, dobrom noćnom životu i puno vrhunskih restorana. Jedan posjet ovom gradu, i garantiramo vam da ćete već bookirati kartu za sljedeću godinu.

Santos, Brazil
Turisti se doslovno ne mogu zasititi ovog obalnog grada. U njemu ćete pronaći puno dobrih hotela, ali po pristupačnim cijenama. Iako je put dalek, isplati se vidjeti ovaj predivan biser od grada.

San Juan, Portoriko
Poznat povijesni grad s modernom vibrom i pozitivnom energijom. Područje je pogođeno uraganom Irma 2017.godine, ali ga to ne zaustavlja u napretku. Možete sletjeti u zračnu luku, i samo par metara dalje se okupati u vodi, a svi znamo da nema ništa bolje od toga.

Dapa, Filipini
Pokriven palmama, ovaj manje poznat kutak Filipina ima predivna mjesta i plaže koje morate posjetiti da bi vjerovali da su stvarni. Noćnog života ovdje nema, potpuno je mirno. Mjesto je poznato po bajkovitim zalascima sunca gdje bi mnogi rado pobjegli u potrazi za vlastitim mirom.

St.Thomas, Djevičanski otoci
Poznat po plažama s visećim ležaljkama i predivnim mjestima za ronjenje, ne čudi da je ovo jedno od najtraženijih mjesta ovog proljeća i ljeta po Airbnbu.

Vladivostok, Rusija
Šarmantan i brdovit grad s predivnim krajolikom i upečatljivom arhitekturom. Grad ispunjen fascinantnom poviješću i pričama iz sovjetskog doba. Grad po mjeri čovjeka koji stremi kulturi.
Köln, Njemačka
Stari grad ispunjen srednjovjekovnim crkvama i muzejima te avangardnim strukturama, prepun kulturnih događanja. Treba vam samo 45 minuta vožnje vlakom da stignete do prekrasnog planinskog lanca u Westerwaldu

Williams, Arizona
Poznat kao ulaz u Grand Canyon, gradić Williams je ispunjen trgovinama i restoranima u western stilu, koji datiraju iz 1900-ih godina. Kada ste već tamo posjetite park divljih životinja Bearizona i Pete’s muzej benzinskih postaja Route 66 kako bi u potpunosti osjetili duh prošlosti.

Gvadalupa
Francuski karipski arhipelag prekrasno je i netaknuto odredište koje bi svakako trebali posjetiti. Bogat je gradovima duž obale, ima kristalno čisto more i velebne planine što ga čini jednim od najljepših mjesta na svijetu.

View this post on Instagram

Weekly, every Monday, we will post a collection of photos from locations that are never seen on Instagram, but are just as beautiful as the broadly famous ones. Here we are in Guadeloupe, a small carribean French archipelago that resembles the shape of a butterfly from above 🌴 if you have any country or region to recommend for the next week drop a comment 👇🏻 . 1) by @ggpiks 2) Anse-Bertrand, by @monsieur_roc 3) Les-chutes de Carbet, by @kamilagk 4) by @brunomaltor 5) Plage du Bourg Saint Anne, by @blankpix971 6) by @alizeem_fwi 7) Terre-de-bas, by @brunomaltor 8) Petite Terre, by @ig_guadeloupe_ 9) Les-chutes de Carbet, by @ggpiks 10) On the way to the La Grande Soufrière volcano, @easyviaggio_it .

A post shared by EarthRamblers™ (@earthramblers) on