Vaš urbani zavodnik roštiljanja

Pogledaj galeriju
2 Fotografije
Vaš urbani zavodnik roštiljanja

Izvor: r
Vaš urbani zavodnik roštiljanja
PULSE_Grilling Stone

Električni roštilj Weber Puls je idealno rješenje za roštiljanje u urbanim područjima. Njegov dizajn je idealan za svakog korisnika. S prijateljima više ne trebate veliki prostor za piknik, jer to postaje vaš gradski balkon. Puls će vam omogućiti da postane pravi majstori roštiljanja, jer je vrlo spretan i jednostavan za korištenje.

S rešetkama na roštilju dobivate savršene dojmove koje svi volimo i što ih nikada ne bi postigli u kuhinji. Dvije odvojene zone za roštiljanje omogućuju pripremu više različitih proizvoda odjednom i sa različitim temperaturama gorjenja.

Kada najmlađi članovi obitelji žele pizzu, Pulse vas neće razočarati. Ljubitelji pizze mogu dokupiti i kamen za pečenje pizze. Mali balkon u gradu se promjeni u kuhinju punu delicija.

Digitalni LED ekran omogućuje podešavanje savršene temperature, zato jer mjeri temperaturu unutar roštilja. Puls nastavite na nizka, srednja ili visoka temperatura, poklopite i čekajte, da se crveno svjetlo upali. Kada nakon napornog dana kod kuće poželite pečenih delicija pripremljenih na roštilju, puls grill ima rješenje za vas. Aplikacija IGRILL povezuje se putem Bluetooth bežične veze, tako da možete pratiti pripremu hrane putem mobilnog telefona.

Dizajniran je tako da ne morate otvarati poklopac, daje vam potpunu kontrolu nad pečenjem i upozorava vas kada je hrana spremna. Potpuno pečeni odrezak s inovativnim roštiljem više nije problem. U najdebljem dijelu odrezka samo umetnite sonde, koji mjere temperaturu, IGRILL će vas upozoriti kada se u potpunosti ispeku. U međuvremenu, možete mirno sjediti s prijateljima i uživati u čaši dobrog vina.

Sve komponente su odvojive. Električne spirale i rešetke se uklanjaju i lako se čiste što nam omogućuje da dugo vremena uživamo u dobrom društvu prijatelja, jer znamo da nam čišćenje neće uzeti mnogo vremena. Masnoća koja se nakuplja za vrijeme pečenja odvodi se u poseban kolektor ispod ploče koja se lako skida i zamjenjuje