Tjestenina je jedna od onih namirnica koju možemo pripremiti na tisuću načina, ali iznova nađemo način kako se zaljubiti u nju. Tako se nama ljubav dogodila na prvo kušanje kada smo isprobali ovaj recept
Sastojci
- špageti
- maslinovo ulje
- 2 režnja češnjaka
- origano
- suhi bosiljak
- Svježi bosiljak
- ružmarin
- sol,papar
- cherry rajčice
Priprema
U dubokoj wok tavi na maslinovom ulju popržite narezani češnjak. Nakon što on još nije požutio, na njega ubaciti cherry rajčice narezane na pola. Dodati sol, prstohvat šećera, sve začine osim svježeg bosiljka i kuhati oko 15 minuta kontinuirano mješajući. Nakon što rajčica pusti svoj sok ubacite špagete na taj umak, pomiješajte i ubacite i listiće bosiljka koje ste narezali na sitne komade i još malo origana. Kada se sve lijepo pomiješalo, maknite s peći i poslužite s komadićima mozarelle!