Voda, kamen i mirisi. Tri elementa, tri jedinstvene odlike Dalmacije. Plavi Jadran. Svijetli krš. I zrak – slan i topao. Miris pinija, lavande i ružmarina. Popraćen igrom vjetra – strujanje zraka, istodobno osvježavajuće i blagotvorno. Ako želite, ljeto u Dalmaciji može potrajati dulje. Jesen dolazi blago i sa sobom donosi ugodnu toplinu. Oživjeti mediteranske osjećaje i istodobno otvoriti spa sezonu za 2021. – sve to omogućuje SPALATO Spa u resortu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu, u Hrvatskoj

Na tek nekoliko metara od mora nalazi se novouređeni SPALATO Spa Wellness mediteranskog dizajna i prostire se na 2600 m2. Vodeni krajolik i raznovrsni wellness-tretmani u svijetlim i prozračnim prostorijama tijekom hladnijih godišnjih doba omogućuju dubinsko opuštanje u oazi mira i lepršavosti – jesen i zima slobodno mogu doći.

Radisson Spalato Spa centar (3)

SPALATO Signature Treatments: Duboko udahnite i revitalizirajte se

Čuje se šum mora, pogled se diže do horizonta. Osjeća se lagani i blagotvorni lahor popraćen mirisom pinija. Uz SPALATO Spa možete se opustiti, pustiti i prepustiti. U skladu s prirodom i elementima. Udahnite, što dublje, to bolje. Udah – život. Osjetite, opustite, vitalizirajte se.

Radisson Spalato Spa centar (2)

Dodatno isprobajte SPALATO Signature Treatment – Intense Oxygenation. Inovacija i tehnika ovdje su povezane s luksuzom i senzualnošću. Ovaj neobični ritual omogućuje revitalizaciju i dubinsko opuštanje. „Intelligence Marine Régénérative“, kvalitetan koncentrat koji se sastoji od 63 morska aktivna sastojka, revitalizira i regenerira kožu. U kombinaciji s masažom lica koja se koristi tradicionalnim japanskim facelift tehnikama bore su vidljivo zaglađenije, a koži se ponovno vraća elastičnost. Masažom tijela razbija se napetost i zaokružuje isti užitak od glave do pete.

Radisson Spalato Spa centarRadisson Spalato Spa centar (2)

Melem za dušu i tijelo: Mediteranska detoksikacija

Morski zrak je blagotvoran. Oslobađa dišne putove i omogućuje nam da bolje dišemo. Sluznica se proćišćava i postaje otpornija na klice i infekcije. SPALATO Spa optimalno dopunjuje prirodno, detoksikacijsko djelovanje mediteranskog morskog zraka u obliku brojnih pogodnosti u raznovrsnim i velikodušnim vodenim krajolicima i saunama.

Radisson Spalato Spa centar (2)

Healthy Corner u centru SPALATO Spa brine se i za zdravlje i detoksikaciju iznutra: ukusne vrste čajeva, aromatizirana voda i zdravi zalogaji i pozivaju na regeneraciju tijela s pomoć u ovih ukusnih poslastica. Ako je vaša namjera aktivno poticati cjelovit proces detoksikacije i uživati u radosti kretanja, prostorije za fitness i jogu u spa centru pravi su izbor za vas. Profesionalni učitelji joge i osobni fitness treneri na raspolaganju su za individualne treninge svake razine.

Radisson Spalato Spa centar

Tijelu i duši potrebno je dati dovoljno prostora i vremena – to je istinski melem. Osjetiti samog sebe, pustiti se i opustiti se – zona opuštanja, veliki vanjski bazen i predivan pogled na Jadransko more s terase pozivaju upravo na to. Duhovna obnova u jednom udisaju – kroz mediteransku ležernost u SPALATO Spa centru.

Moj spa, tvoj spa: Užitak u ekskluzivnosti na privatan način

Maksimalna privatnost i opuštanje – optimalna potpora blagotvornim i ljekovitim učincima wellnessa. Ako su vam apsolutna individualnost i ekskluzivnost važne, možete uživati u svim blagodatima privatnog spa u SPALATO Spa centru u dvoje ili sasvim sami. Luksuz, privatnost i ono, nešto posebno, omogućuju privatnu saunu, velike lounge krevete i krevete za parove, jacuzzi i vlastitu kupaonicu s tušem. Ovdje možete biti sami sa sobom, sa svojom voljenom osobom i uživati u samoći ili zajednički provedenom vremenu. Dragocjeni sati, prožeti blagom igrom mirisa iznad mora. Slobodno vrijeme, oporavak i mir – beskonačno bezbrižno.

Radisson Spalato Spa centar

Uz to, najsuvremenija ljepota – SPALATO Spa nudi vam ekskluzivne vrhunske tretmane s najnovijim tehnologijama poput ICOONE® lasera i OXYJet lasera. Doznajte više o ovim inovativnim i iznimno učinkovitim tretmanima u našem iduem newsletteru.

Radisson Spalato Spa centar

Jesen i zima na Jadranu – blage temperature, blagotvorna toplina i mediteransko dubinsko opuštanje. Opuštaju i spa trenutci u SPALATO Spa centru u resortu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu. Ovdje možete ponovno oživjeti ljeto i doživjeti i uživati u jeseni i zimi uza sve blagodati ekskluzivnih wellness-tretmana.

Više informacija možete pronaći na web stranicama SPALATO spa*****Radisson Blu Resort & Spa, Split

flash!

Za kraj godine imamo jedno pravo iznenađenje za vas! Oživjeti mediteranske osjećaje i istodobno uživati u jedinstvenim spa momentima – sve to čudesno omogućuje resort Radisson Blu Resort & Spa u Splitu a vi sad imate mogućnosti to doživjeti.  U suradnji s Radisson Blu Resort & Spa u Splitu poklanjamo najsretniju ili najsretnijeg među vama s 1×2 noći u Radisson Blu Resort & Spa u Splitu u Premium sobi s besplatnim OXYjet ili icoone tretmanom za dvije osobe! Kako biste sudjelovali, zaputite se naš Facebook ili Instagram profil, ovisno koju društvenu mrežu imate.