Na mjestu nekadašnjeg Savica Eateryja otvorio se Makamana, restoran koji nudi zanimljiv spoj tradicionalne, klasične kuhinje s modernim interpretacijama. Chef kuhinje je Anel Tomašić, a jelovnik koji je osmislio uključuje zanimljive varijante gableca, ali i nešto ozbiljnijih jela.

Kao što smo naveli, u Lastovskoj 38 sada možete uživati u slasnim gablecima na pauzi za ručak, a dio ponude uključuje razna variva, pečenja, pohance i slično. S druge strane, na meniju se mogu pronaći i zdrave ukusne salate, mesna jela, tjestenine, rižota, deserti…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAKAMANA (@makamana_zagreb)

Jedan od favorita je definitivno piletina u umaku od zelenog curryja na podlozi od heljde – pitate li nas, idealno jesensko jelo koje će vas ugrijati i okrijepiti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAKAMANA (@makamana_zagreb)

Osim hrane, za oko nam je zapeo i divan interijer. Naime, restoran je uređen vrlo minimalistički s naglaskom na detalje koji mu pružaju luksuznu estetsku notu te prevladavaju neutralni tonovi s elementima drva koje prostoru daju toplinu.

Stoga, ako ste u potrazi za novim omiljenim mjestom i volite isprobavati novootvorene gastro lokacije, restoran Makamana neka se pronađe na vašoj to-do listi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAKAMANA (@makamana_zagreb)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAKAMANA (@makamana_zagreb)

Foto: Instagram, Marko Andrijašević