Pronašli smo super poklone za male i velike igrače

Božić nam je iza ugla i sigurni smo da ste u sto problema oko izbora poklona za svoje najbliže. U aktualnoj Graziji možete pronaći veliki last-minute shopping vodič, a u narednih par dana donosit ćemo i na našim digitalnim kanalima neke zanimljive shopping prijedloge. 

Za početak krećemo s prijedlozima iz PlayStation asortimana. Za velike, male, muške i ženske igrače. Jer tko ne bi volio vidjeti PlayStation paket ispod broja? 

PlayStation® Plus pretplata

PlayStation® Plus pretplata oslobađa potpunu snagu konzole PS4 za članove, s pristupom igranju za više igrača na internetu, 100 GB prostora za pohranu u oblaku, ekskluzivne popuste u trgovini PS Store i dvije igre za PS4 za preuzimanje i igranje svakog mjeseca! Darovne kartice dostupne su za tri ili 12 mjeseci pretplate. Cijene i uvjete pogledajte na ovom linku

PlayStation®4 500 GB, 1.499 kn

Najprodavanija konzola na svijetu s 500 GB ili 1TB pohrane i zapanjujućim HDR slikama – kome se s ovim poklonom ne bi uljepšao Božić? Na njoj se mogu igrati najnovije popularne igre i ekskluzivne igre za PlayStation u zadivljujućoj 4K razlučivosti te usmjeravati omiljene zabavne sadržaje uz nevjerojatne vizualne detalje na uslugama koje podržavaju 4K. 

PlayStation® VR, od 1.399 kn

PlayStation VR je najnoviji član obitelji PS4 uz koji se mogu iskusiti novi svjetovi – nevezano za to koju konzolu PS4 ima osoba kojoj želite pokloniti ovaj genijalan poklon, spremna je za PS VR. Dovoljno je priključiti naglavni komplet na svoj PS4, dodati PlayStation kameru i ostaviti stvarnost za sobom. 

PlayStation® igre , od 99 kn

Bez obzira na igrača za kojega kupujete, za svakoga postoji igra za PS4: Marvel’s Spider-Man, God of War PlayStation Hits, Death Stranding…

PlayStation® Store bonovi 

PlayStation Store bonovi za nadoplatu računa odličan su poklon kada imate manjak ideja. Odaberite fizičku karticu kod određenog maloprodajnog trgovca željenog iznosa i omogućite prijatelju ili obitelji da odabere nešto iz ogromne ponude sjajne zabave u trgovini PS Store. Više informacija pronađite na linku. 

PlayStation Dualshock ®4 bežični kontroleri, 299 kn

Ovaj poklon je savršen za društvene igrače.  Uvedite dodatne prijatelje u igre za više igrača u lokalnoj mreži, kao što su EA Sports FIFA 20, Borderlands 3 i Crash Team Racing Nitro-Fueled. Uz klasični model Jet Black, odaberite neku od prikladnih boja za darivanje u ovo doba godine, zlatnu ili crvenu.

 

Popusti traju do 29.12.2019!