Piknik u gradu

U Kaptol centru 25. travnja bili smo na predstavljanju tvrtke Perutnina Ptuj kroz regionalnu nagradnu igru Poli PETICE u društvu mladih košarkaša Cibone.

Tvrtka Weber, ustupila je svoj asortiman roštilja na kojima sus e kušali mesni proizvodi Perutnine Ptuj oji ne sadrže nikakve aditive i E dodatke brinući se tako za suvremen način života u kojem zdravlje i briga oko prehrane zauzimaju visoko mjesto.

VR eventi Poli PETICE kao i nagradna igra Poli Petice provodi se regionalno u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i Srbiji, od 3.4.2019. do Poli maratona 1.6.2019, kada će sretni dobitnici biti objavljeni na Poli maratonu u Ptuju.

Perutnina Ptuj će čak 8 sretnih dobitnika iz cijele Adriatic regije  i njihovu pratnju odvesti na utakmicu NBA košarkaške lige u SAD gdje će u društvu Luke Dončića i POLI-a uživati slavu svjetskih košarkaša!

Ova aktivacija također ima i društveno odgovornu notu kroz darivanje hrvatskih osnovnih škola sportskim loptama.

Kampanja Poli Petice počela se planirati u Perutnini Ptuju još prošle jeseni.

To se odnosi ne samo na viritualnu igru s 3D animacijom Luke Dončića, već integriranu platformu sa zahtjevnim pozadom, što omogućuje sudioniku da podijeli svoje VR iskustvo na društvenim mrežama i tako sudjeluje u primamljivoj glavnoj nagradi – putu u SAD!

Više informacija o nagradnoj igri i događanju pronađite na našoj našoj stranici: www.petice.hr

Predstavio nam se i legendarni WEBER roštilj

http://www.weberstephen.com.hr

Prava kombinacija mesa Perutnina Ptuj – PIPO d.o.o. Čakovec i WEBER roštilja na ovom pikniku oduševili su sve prisutne.

Odlično meso i povrće s roštilja WEBER možete pripremiti i u svom domu

WEBER na ugljen, električnu energiju ili plin daju nam više mogućnost da i sami, prema svom ukusu, napravite piknik u gradu. Za većinu je roštiljanje strast. Roštilj na drveni ugljen je najautentičniji način pečenja i pripreme hrane. No, bit svake pripreme hrane na roštilju je posebnost u atmosferi prilikom roštiljanja. 

Električni roštilj WEBER puls je idealno rješenje za roštiljanje u urbanim područjima. Njegov dizajn je idealan za svakog korisnika. S prijateljima više ne trebate veliki prostor za piknik, jer to postaje vaš gradski balkon. Puls će vam omogućiti da postane pravi majstori roštiljanja, jer je vrlo spretan i jednostavan za korištenje.

Košarka, lijepo vrijeme, topli dani, roštilj – sve je spremno za ljeto koje dolazi. Sa WEBER roštiljem i mesom i mesnim proizvodima iz Perutnine Ptuj – PIPO Čakovec.

Termini i lokacije VR Poli petice u Hrvatskoj:

25.4.2019. Kaptol Centar, Zagreb 12.00 – 20.00

26.4.2019. SK Radnička 11.00 – 20.00

27.4.2019. CCO West 10.00 – 20.00

4.4.2019. CCO Split 10.00 – 20.00

5.4.2019. Mall of Split 10.00 – 20.00