Petak je idealan da posjetite prvi spritz bar u Zagrebu

U Zagrebu je otvoren prvi spritz bar s jedinstvenom ponudom ekskluzivnih kombinacija craft pića i vrhunske kave dosad  neviđenih na zagrebačkoj špici. Glow bar nalazi se u strogom centru Zagreba, u Preradovićevoj 2.
 
Ponuda pića u Glow baru zamišljena je kao jedinstveni koncept 5 – 5 – 5, odnosnopet vrsta gin tonica, pet vrsta spritza i pet vrsta tonic mixa. Među spritzevima posebno se izdvaja Mojito spritz u kombinaciji s proseccom, dok su neke od najzanimljivijih kombinacija gina infuzije s borovnicama i zrnima kakaa. Kava je posebno izrađena kombinacija za Glow bar, iz pržionice Hug&;Punch, a pored svega toga, bar je ujedno i drugi u Hrvatskoj koji svojim gostima nudi točeni prosecco.  


 
Osim jedinstvenih kombinacija pića, goste je sinoć posebno oduševio interijer novog zagrebačkog bara. Šank je izrađen od čelika i savijenog lima u bakrenoj boji s gornjom plohom od bijelog Carrara mramora, a eko koža boje konjaka kojom su presvučene sjedeće garniture stvara poseban intimni ugođaj. Za ovakav suvremeni, urbani, no i dalje minimalistički dizajn Glow bara, zaslužan je dobro poznati dizajnerski studio Brigada.