Trendovi nalažu da će se u 2020. godini putovati na ove atraktivne lokacije!

Čini se da će sljedeće godine biti aktualno nekoliko zanimljivih lokacija po pitanju putovanja. Neke od njih posve su očekivane dok se na ljestvici najatraktivnijih pojavilo i novih, neuobičajenih mjesta koja oduševljavaju one u vječnoj potrazi za nečim novim i drugačijim. Slijedi nekoliko ideja:

Stockholm

Ovaj grad dosegnuo je vrhunac popularnosti u 2019. godini, a čini se da će tako biti i nadolazeće. To svakako može zahvaliti Instagramu i modnim trendovima, ali i svom prepoznatljivom dizajnu te neodoljivoj arhitekturi.

Nepal

Nepal se ove godine svakako pojavio na ljestvici najzanimljivijih putovanja, a u  nadolazećoj godini će itekako biti u trendu. Jedan od razloga svakako je potraga za duhovnim mirom, ali i upoznavanje sasvim drugačije kulture te priroda i planine.

Alžir

Alžir je svakako jedna od novijih lokacija na karti svijeta po pitanju putovanja koja se polako otvara prema turizmu i turistima. Time postaje poželjan i mjesto koje mnogi žele istražiti. U 2020. svakako će biti pri vrhu ljestvica onih koji vole sve samo ne tipična putovanja.

 

Švicarska

Jedna od najboljih zemlja za život, Švicarska, privlači svojom prirodom, ali i kvalitetom života. Unatoč svom skupom lifestyleu osvaja sve ljubitelje lijepog i luksuznog stila. Ne radi se samo o Bernu već i o švicarskim Alpama te nevjerojatnim smještajima s najljepšim pogledom.

Grčka

Grčka će u 2020. i dalje ostati omiljena lokacija za ljetovanje. Ponuda smještaja, ljubaznost i sve nijanse tirkiza ono je što privlači ljude u grčki raj, neovisno gdje. Divni smještaj i dobar ‘value for money’ svakako su jedni od glavnih razloga za posjetiti Grčku i sljedeće godine!

Foto: Unsplash