Eksplozija ljetnih veselih boja prepoznatljiv je potpis ovog divnog rovinjskog bara, a osim toga nude vam i pogled na otok Svete Katarine i najopuštenije zalaske sunca u Rovinju. Ukratko – društvene su mreže “poludile” za Mediterraneo barom.

Nakon što prođete kroz žuta ulazna vrata, događa se prava čarolija pored mora na rovinjskoj adresi Sv. Križa 24. Mediterraneo bar je taj skriveni dragulj koji s ponosom možete pokazati svim turistima i prijateljima u posjeti Hrvatskoj. Spoj lokacije, iznimno zabavnog uređenja, ali i ponude kombinacija zbog koje je lako zaključiti kako je ovo “place to be”, naravno ako ste u Istri i negdje u blizini.

Idealno je mjesto za jutarnju kavu ili osvježavajući smoothie pri čemu možete kušati njihovu specialty kavu Mediterraneo Waves & Beans. Za popodne vam nude opuštajući aperitiv s prijateljima dok su romantične večeri začinjene izvrsnim koktelima.

Jednom tjedno možete uživati ​​u posebnom izdanju Mediterraneo večeri s domaćim glazbenicima koji sviraju gitaru i mandolinu na gradskom tradicionalnom brodu – Batana. Uz fantastično uređenje samog bara, tu je i galerija u kojoj možete nabaviti savršenu ljetnu memorabiliju, kako kažu. Nama se ovo mjesto čini kao idealna ljetna destinacija za uživanje. Više o njihovoj ponudi i zalascima sunca pratite ovdje.

Foto: FB Mediterraneo bar