Svakodnevno, kosa je izložena agresorima koji smanjuju vitalnost boje i narušavaju zdravlje kose. Inovativni Moroccanoil Color Complete je prvi takav režim s naprednim tehnologijama kje se bore protiv svih dnevnih razloga gubitka boje kose, uključujući kemijske štete, mehaničke štete, oksidaciju i oblikovanje pomoću topline

KOMPLETNI PRISTUP

Usluga u salonu: Započnite u salonu s ChromaTech uslugom; profesionalna usluga u 2 koraka, koja radi u savršenoj sinergiji za maksimalni unos i zadržavanje boje. Nakon 10 upotreba, znanstveno je dokazano, da Moroccanoil Color Complete kolekcija produljuje živost i trajanje boje za 100%. *Temeljeno na kliničkom ispitivanju provedenom na ljudskoj kosi na kontrolnoj skupini nakon 5 upotreba u odnosu na 10 uz Moroccanoil Color Complete režim.

Režim u salonu počinje sa ChromaTech PRIME, koji pomaže povečati pohranu boje za postizanje ravnomjernih rezultata. Prateći uslugu boja u salonu, ChromaTech POST je bitan korak za zatvaranje boja u kutikulu za njeno dugotrajno zadržavanje.

Njega kod kuće; Kako biste proširili rezultate ChromaTech usluge, nastavite s jednostavnom kućnom rutinom za održavanje, očuvanje i zaštitu boje.

Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner je snažan dvojac koji djeluje kako bi nježno čistio kosu, pružajući intenzivnu obnovu te pomaže u poboljšanju kvalitete kose, što rezultita zadržavanjem boje u vlasi.

„Oksidacija je reakcija koja utječe na pigment boje kada je kosa izložena UV zračenju, osobito može uzrokovati gubljenje živosti i dubine boje“ kaže Lorri Goddard, stilist zvijezda za Moroccanoil. „Svakodnevno korištenje Moroccanoil Protect & Prevent regeneratora koji se ne ispire, pomoći će zaštiti kosu od oksidacije apsorbirajući štetne UV zrake, sprečavajući izblijeđivanje i ljuštenje boje.

ChromaTech Service PRIME
Prvi korak u usluzi ChromaTech od Moroccanoila, njega prije bojenja kose namijenjena vlasištu i vlasima s ciljem stvaranja savršene podloge prije nanošenja boje ili posvjetljivača.

UPORABA;
Kvadrante podijelite na pramenove od 5cm i svaki temeljito i ravnomjerno poprskajte primerom od izrasta prema vrhovima, rasporedite širokim češljem i nakon što se osuši nanesite boju za kosu.
20ML

ChromaTech Service POST
Drugi korak u usluzi ChromaTech od Moroccanoila, Sadrži tehnologiju COLORLINK™ .
Njega poslije bojenja kose koja osigurava najbolje rezultate, istodobno obnavljajući integritet kose.

UPORABA;
Nakon pranja Color Continue šamponom, nanesite veću količinu sredstva ChromaTech POST na kosu koju ste prosušili ručnikom. Nanesite na cijelu kosu, od korijena do vrhova. Ostavite na kosi najmanje 5 minuta. Isperite.
70 ml

Protect & Prevent Spray

Posljednji korak u njezi Color Complete je zaštitni regenerator koji se ne ispire, neprekidno štiteći kosu od blijeđenja boje i ispranog izgleda. Pomaže u zaštiti od agresivnih čimbenika iz okoliša poput UV zraka i onečišćenja.

UPORABA;
Poprskajte ravnomjerno od sredine kose prema vrhovima. Rasporedite ravnomjerno pomoću češlja sa širokim zupcima. Oblikujte na uobičajeni način.
20ml

 

Kako je bilo na predstavljanju, pogledajte u galeriji!