Samo dva mjeseca nakon otvaranja prve lokacije, “Kao nekad” je proširio svoje poslovanje, pa su sada namirnice domaćih proizvođača i OPG-ova dostupne i putem “Kao nekad” webshopa, ali i u novoj trgovini na Jarunu

Glas o “Kao nekad” trgovini na zagrebačkoj Trešnjevci proširio se vrlo brzo i prevazišao interes ne samo tog, već i susjednih kvartova. “Nakon brojnih upita kupaca na FacebookuInstagramu o mogućnosti dostave proizvoda, odlučili smo otvoriti web trgovinu s asortimanom najboljih domaćih namirnica. Sada se cijeli “Kao nekad” asortiman može  naručiti i online putem, te stiže na kućni prag u terminu koji sami odaberete. Htjeli smo zadržati kontrolu nad brzinom i pouzdanosti dostave, stoga se ona odvija putem naše vlastite dostavne službe, koja je trenutno dostupna samo za područje Zagreba.” 

Otvorenje nove prodavaonice na Jarunu

Ogroman interes domaćih proizvođača i OPG-ova za suradnju i svakodnevno uvođenje novih proizvoda u njihov asortiman, dali su im dodatan vjetar u leđa da otvore i drugu poslovnicu Kao nekad na Jarunu, na adresi Pakoštanska 19. Nova lokacija prostire se na sto metara kvadratnih, u predivnom moderno-rustikalnom interijeru. Drveni namještaj, puno zelenila i detalja, poput pletenih košara, alata i starog namještaja, stvara domaći ugođaj i ugodan ambijent za kupnju u jednoj od najljepših trgovina hranom u Zagrebu. 

Ponuda u Kao nekad

Kao nekad okuplja širok raspon namirnica domaćeg porijekla i tako pruža podršku hrvatskim proizvođačima. Primaran fokus im je na proizvodima malih domaćih proizvođača i OPG-ova, a dio ponude čine i dobro poznati domaći brendovi. U prva dva mjeseca poslovanja uspjeli su realizirati više od 200 suradnji s malim proizvođačima iz cijele Hrvatske, čiji su proizvodi sada dostupni zagrepčanima na njihovim policama i web shopu.

Kontinuirano rade na širenju asortimana, tako da gotovo svakodnevno ostvaruju nove suradnje i uvode novitete. Iz ponude izdvajaju nagrađivana Ipša maslinova ulja, vrhunske Taman čokolade, vina iz vinarija Bolfan i Šoškić, zdrave grickalice Nutri Kulti, istarske sireve Vesna Loborika, kao i mljekare Latus i  Marina, te bogatu ponudu sireva i suhomesnatih proizvoda od mnogih hrvatskih proizvođača. 

Istražite njihovu ponudu putem novog web shopa ili ih posjetite.