Neobična beauty rutina Alexe Chung

Alexa Chung

Najjednostavnija beauty rutina za koju smo ikad čuli.

Ona glasi za jednu od najbolje odjevenih žena svijeta, ali Alexa Chung, tv-lice i odnedavno dizajnerica, priznaje da uopće ne voli šminku.

“Tuš za oči je jedini beauty proizvod do kojeg mi je stalo”, kaže Alexa naglašavajući da kako ipak postaje starija, da se više posvećuje njezi kože. Otkriva da je tuš koji koristi Eyeko Skinny (oko 100 kuna), ali kako netko tko izgleda kao ona postiže ipak tako besprijekoran look?

“Kožu njegujem uljima, ali nedavno mi je kozmetičarka rekla da mi ipak treba nešto više do toga. Naime, ja sam mislila da ulja djeluju hidratantno, ali ipak nisu – ona su dobra kao barijera koja sprječava da hidratantno sredstvo ishlapi s površine kože. Zato sada prvo stavljam serum, pa hidratantnu kremu, a tek onda ulje. I funkcionira”, kaže Alexa.    

Ona, za razliku od većine slavnih osoba, ne histerizira kad je riječ o čišćenju lica – naprotiv, prilično nas je iznenadila njezina ležernost oko toga: 
“Rijetko čistim lice. Perem ga ujutro dok se tuširam. I, znate, ne skidam šminku prije spavanja – volim ići kao komad u krevet”. 

Vjerujemo da se svi kozmetičari sada drže za glavu!