Dugoočekivani četvrti studijski album ‘Topla voda’ (Menart)  bit će u prodaji, po promotivno cijeni, u subotu 17. studenog i to u zagrebačkom Velikom pogonu Tvornice kulture, gdje popularnu bosanskohercegovačku grupu Letu štuke, čeka koncertna promocija. Album će u službenoj prodaji biti od ponedjeljka 19. sudenog

Štuke koncertnu promociju albuma nastavljaju 30. studenog. u Ljubljani u Orto baru, 22. prosinca u Domu omladine u Beogradu, a u prvoj polovici 2019. u planu je i koncert u Sarajevu.

Albumu nam donosi devet novih skladbi iz pera Dina Šarana u kojima se, kako i sam autor ističe, isprepliću društveno angažirane teme s onim ljubavnima, koje nose nova iskustva i nove impresije što pridonosi i njegovoj raznolikosti u zvučnoj kombinaciji analogije i elektronike. Budući da inspiraciju pronalazi u svom životu, sve što se događa oko njega Šaran pokušava ljudima prezentirati bez neke banalnosti za koju smatra da je ionako danas ima previše. Publika se već imala prilike upoznati s uvodnim singlovima ‘Bože zdravlja’, ‘Supermarket’, ‘Bočice’ i najnovijim, satiričnom poskočicom, ‘Zemlja gori’ u suradnji s Dubiozom kolektiv iza čijeg aranžmana stoji Brano Jakubović. Za preostale aranžmane i produkciju albuma zadužen je bio Bojan Ahac, novo ime u kreativnom timu grupe.

Štukama će se u Tvornici pridružiti i Darko Rundek i Igor Pavlica na trubi, a publiku očekuju i izvedbe nekih skladbi u akustičnoj formi što do sada nije bio slučaj kod Štuka.

Vrata Tvornice se otvaraju u 20h, a službeni početak koncerta najavljuje se u 21h. Ulaznice možete kupiti po cijeni od 95 kuna.