Kad poznati chef s Michelinovom zvjezdicom otvori restoran u Zagrebu, očekivanja su visoka 

Chef Mario Mandarić, uz podršku braće Olivera i Nikole Ljubojevića, donosi komadić Pariza u zagrebačku svakodnevicu kroz novootvoreni restoran Bistro 96. Njihova vizija bistroa temelji se na autentičnim francuskim jelima, uz dodatak modernog pristupa koji zadovoljava nepca i najzahtjevnijih gurmana, pružajući tako jedinstveno iskustvo fine dininga, ali u opuštenom i ugodnom ambijentu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bistro 96 (@bistro.96.zagreb)

Bistro 96 nudit će pažljivo osmišljena jela koja odražavaju bogatu tradiciju francuske gastronomije. Na jelovniku će se tako naći specijaliteti poput kremastog soufflea, aromatičnog tartara, luksuznog tournedos rossinija, klasičnog coq au vina i neizostavne juhe od luka, uz niz drugih autentičnih francuskih delicija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bistro 96 (@bistro.96.zagreb)

Ako tražite mjesto gdje se spajaju vrhunski okusi i ugodna atmosfera, Bistro 96 je definitivno nova gastro destinacija koju treba istražiti. Restoran je vrlo jednostavno za pronaći, nalazi se u Maksimirskoj ulici na broju 96!