Buzdovan, iza kojeg stoji Tomislav Veseljak, već je nekoliko godina sinonim za ukusan domaći cider. Upravo su lansirali novi proizvod.
Od ručno branih i fermentiranih 100% domaćih jabuka nastaju okusi Buzdovan cidera. Do sada ih je bilo četiri, a upravo je lansiran novi pod imenom Buna. Ovaj je cider napravljen od starih sorti jabuka koje rastu podno Papuka, na nadmorskoj visini od 280 m, a proizvodi ih OPG Mladen Katić koji posjeduje ekološki certifikat. Tomislav kaže kako će stare sorte jabuke podići kvalitetu cidera, a donose pomalo funky drugačiji okus od onog kakav smo dosad imali prilike kušati. Nježan u ustima, svjež i kiselkast, okus Bune donosi najbolje od jabuke, a dolazi u elegantnoj boci od 750 ml.
Uskoro će biti dostupan putem web shopa za narudžbe i to u limitiranom izdanju od samo 400 boca, a do tada pratite novosti na društvenim mrežama. Više o Buzdovanu pročitajte u razgovoru koji smo vodili s Tomislavom.
Foto: Sanja Bistričić