Umjesto da pola dana potrošite na pokušavanje dovođenja kose u red, ošišajte se na jednu od ove tri frizure i bit ćete puno bezbrižniji i izgledati uvijek sjajno

Kosa vam je pretanka ili pregusta, ili je neukrotiva ili se lako masti… Što god od ovoga bio vaš problem, loše odabrana frizura samo će ga pogoršati. Pogledajte koje frizure mogu riješiti većinu problema s kosom tako da ćete uvijek izgledati dobro, a da ne potrošite pola života na friziranje.

Kao Karlie Kloss

 

(Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

 

(Guliver/Getty Images)

Njezina kosa je tanka i ne baš gusta, ali dobro stepenasto šišanje ovdje čini čuda. Ova dužina je zahvalna jer je jednostavna za oblikovanje i pruža više mogućnosti za transformaciju izgleda. Stepenaste šiške stvorit će dojam volumena, što je savršeno za žene koje imaju ravnu i tanku kosu. Lako ju je zavezati, podignuti, nakovrčati i izravnati.

 

Kao Rachel McAdams

(Guliver/Getty Images)

 

Guliver/Getty Images

Bob frizura s vješto stanjenim vrhovima savršena je za one koji se cijeli život bore s kosom koju je teško ukrotiti. Nema smisla imati frizuru koja svaki put nakon pranja zahtijeva ozbiljno stiliziranje. Ako niste spremni svaki dan posvetiti vrijeme oblikovanju vaše nove frizure, onda je najbolje da zajedno sa svojim frizerom pronađete dužinu boba koji će dobro izgledati i u slučaju da kosu ostavite da se osuši prirodno,  a kad želite malo dotjeraniji izgled, napravite nepravilne valove.

Kao Robin Wright

Guliver/Getty Images

 

Guliver/Getty Images

 

Guliver/Getty Images

Kratka plava kosa je uvijek efektna i s njom definitivno nećete ostati neprimijećeni. Nakon dužeg razmišljanja zaključili smo da vam je, kad napravite dvije značajne promjene u isto vrijeme, lakše podnijeti dramatičan potez povezan sa svojim izgledom. Ako niste tip za plavu kosu, ovako kratka frizura može istrpjeti i najsmjelije nijanse boja – tamnocrnu ili vatrenocrvenu.