Najljepši dio godine smo dočekali, a jedino što nam preostaje jest dobro ga isplanirati, unatoč svim preprekama povezanima s globalnom pandemijom.

Dok razmišljate gdje ćete ove godine postaviti ležaljku i suncobran te otići na zasluženi godišnji, mi smo vam napravili malu listu aplikaciju koje će vam dobro doći na plaži. Ispod tog suncobrana.

Anti-Mosquito Repellent

Zahvaljujući ovoj aplikaciji vaš će telefon početi oponašati visoko frekventni zvuk koji bi trebao odbiti komarce dok lijeno ležite na plaži. Svima nam je poznati osjećaj iritacije ovim sitnim insektima, a ova bi vas aplikacija trebala poštedjeti tog zamornog osjećaja.

Više potražite ovdje.

Sun Exsposure

Wolfram Sun Exposure vaš je ovogodišnji must have za plažu. Ova će vam aplikacija izračunati koliko smijete biti izloženi suncu na temelju tipa vaše kože, lokacije, vremena u danu te razine sunčevog zaštitnog faktora (SPF) koji možda koristite. Možete izračunati i UV prognozu za svoju lokaciju, zajedno sa savjetima o zaštiti od sunca. Bonus značajke uključuju izlazak i zalazak sunca, trenutni položaj Sunca i vremensku prognozu.

Više saznajte ovdje.

H2O Alarm

Aplikacija koja će se pobrinuti da pijete dovoljno vode dobro će vam doći dok vaše tijelo upija sunce. Trebate samo unijeti težinu te koliko puta želite da vas aplikacija podsjeti da morate popiti vode. H2O će učiniti sve ostalo.

Više saznajte ovdje.

Amazon Kindle

Sada kada ste se pobrinuli za tijelo, vaš um također traži brigu. Boravak na plaži najbolje je vrijeme za čitanje, a Amazon Kindle provjereno dugo već vodi glavno mjesto kao online knjižnica. Ova aplikacija je napravljena po uzoru na Amazonov proizvod Kindle i sadrži veliku riznicu online naslova koje možete posuditi ili kupiti.

Više saznajte ovdje.

Logo Kviz Ultimate

Igrica uz koju će vam ugodno i pametno proći sati i sati ležanja na plaži.

Više saznajte ovdje.

 

 

 

Foto: Unsplash